2777
2789
عنوان

با ای شوهر احمق و زبون نفهم چه کنم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3664 بازدید | 126 پست
دقیقا شوهر استارتر به دلیل رفتارهای استارتر به نظرم عمدی داره اذیت می‌کنه و مقصر خود استارتر ه

شمام که همش از آقایون دفاع میکنید من مقصرم اون حرامخوار و خلاف هستش عجب

خدایم برایم کافیست ❤

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه جدی چی گفت؟؟😂

هیچی به شوخی میگه اگه میدونستم چند روز بیشتر میزاشتیم بمونی شاید موهاتم رنگ میکردی موی رنگ کرده دوست داره چند بار بم گفته محل ندادم 

خدایم برایم کافیست ❤

هیچی به شوخی میگه اگه میدونستم چند روز بیشتر میزاشتیم بمونی شاید موهاتم رنگ میکردی موی رنگ کرده دوست ...

ای خدا 😂😂😂

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
اسی زن سنگدلی هستی شوهرت اینطور که نشون میده خیلی دوستت داره چرا قدرشو نمیدونی؟ ازدواج سنتی بوده عزی ...

نصف سنتی نصف مدرن با هم ارتباط سالم داشتیم هنوز به این نتیجه نرسیدم ازدواج کنم یا نه خانوادم اصرار کردن باید باش ازدواج کنی

خدایم برایم کافیست ❤

پسرهایی که با خیلیا بودن همیشه دنبال دخترسالم هستن

اسی خیلی حواست به خودت باشه بچه نیاری تا شرایطت درست بشه

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
هیچی به شوخی میگه اگه میدونستم چند روز بیشتر میزاشتیم بمونی شاید موهاتم رنگ میکردی موی رنگ کرده دوست ...

راستی برا روحیه خودتم شده بزار ابروهات همیشه مرتب و برداشته باشن 

برخورد خانوادش چی بود بد باهات رفتار نکردن 

الان کجاست شما راحت میایین سایت

پسرهایی که با خیلیا بودن همیشه دنبال دخترسالم هستناسی خیلی حواست به خودت باشه بچه نیاری تا شرایطت در ...

آره خودشم اعتراف می‌کنه میگه به خاطر پاکیت عاشقت شدم نه آیودی گذاشتم تو مرکز یواشکی

خدایم برایم کافیست ❤

خلاصه دلقکیه برا خودش

خدا به راه راست هدایتش کنه

فقط کاش مادرش میفهمید کارما پس داده دیگه اذیتت نمیکردن

آره خودشم اعتراف می‌کنه میگه به خاطر پاکیت عاشقت شدم نه آیودی گذاشتم تو مرکز یواشکی

فامیل ما با اونم باردارشد

البته از رو پله محکم افتاده بود زمین دستگاه جابه جا شده بود

راستی برا روحیه خودتم شده بزار ابروهات همیشه مرتب و برداشته باشن برخورد خانوادش چی بود بد باهات رفتا ...

الان پایینه بساط دارن مادرش عمل کرده مادربزرگ و دایی‌اش چند روزه اومدن اینجا دختر داییشم که باش رابطه داره پایینه منم ریلکس اومدم نی نی سایت برا خودم  احتمالا دارن پاستور بازی میکنن 

خدایم برایم کافیست ❤