2777
2789
عنوان

با ای شوهر احمق و زبون نفهم چه کنم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 4098 بازدید | 126 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کاری با مادرشم ندارم سپردمش دست خدا

این تیپ آدم ها خیلی رودار هستن هرچقدر هم تاوان بدن بازم آدم نمیشن

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر

کاملا حق با تو هست چقدر بی رحمن حیوان رو اینجور کشتن بعدم هیچی یعنی پخش نکردن خودشون فقط میخورن 

آخه چجور با این تفاوت فرهنگی وعقیده داری باهاش زندگی می‌کنی وقتی میگی مشروب میخوره یعنی اصلا به این چیزا فکرم نمیکنه 

حالا این توی زندگیت نونی که میاره نماز و..همه چی اثر داره اگه معتقدی باهاش برخورد کن درستش کن فردا بچه داشته باشی میخواد. نون بخوره بزرگ سه نماز بخونه پیداست اعتقاد داری پایبندی اینجور نمیشه زندگی کنی بچه تربیت وبزرگ کنی 

کاملا حق با تو هست چقدر بی رحمن حیوان رو اینجور کشتن بعدم هیچی یعنی پخش نکردن خودشون فقط میخورن آخه ...

قصدم طلاق هست صد درصد منتظر شرایطم 

خدایم برایم کافیست ❤

چیمون عجیبه خواهر؟

اونا عجیبن که حیوونو زجر کش کردن بعد شمام وایسادین تماشا تمام مراحل کشتنشو! که بجای اینکه یه کلمه به شوهرت بگی من اعتقادم اینه‌نمی خورم هزار تا فیلم بازی می کنی! بعدشم دیگه خوردی تموم شده دیگه بالا آوردن چرا آخه!