2777
2789
عنوان

با ای شوهر احمق و زبون نفهم چه کنم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 4098 بازدید | 126 پست
نه بد رفتاری نکرد گفت کاش دو روز بیشتر میذاشتم بمونی شاید موهاتم رنگ میکردی همش میگه موهاتو رنگ کن

عزیزم حالا که حاضر نمیشی بایه زبون خامش کنی و زندگیتو ادامه بدی 

بهتره وقتتو بزار روی اینکه بزاره بری سر کار نه به زور یا دعوا سعی کن خیلی منطقی باهاش حرف بزنی تا راضی بشه بگو حوصلم سر میره احساس پوچی میکنم چون کارتو چه طلاق بگیری چه ادامه بدی میخای و به مستقل شدنت کمک میکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا چی بگممعلومه دوست داره بفکرته ک رفته غذاتو اوردهب هردوتون حق میدم ناراحت شین . اون چیزی ک از نظ ...

اره خیلی اعتقاداتمون فرق داره با هم و اصلا مهم نیست براش  اعتقاداتم

خدایم برایم کافیست ❤

من نکشتم که اونا سر بریدن

می‌دونم .من دل نگا کردنش هم ندارم همیشه هم با خودم میگم واقعا حیون بیچاره چه گناهی کرده که باید اینقدر عذاب بکشه ...به نظرم باید گاو و گوسفند را بیهوش کنن بعد سر ببرن ...واقعا به عقوبت کدوم‌کناه باید این زجر را تحمل کننند زبون بسته ها

مگهسر درمیاری یا بلدی چطور ذبح کنی

اونطور که تو دو مرحله بریدن تا رفتن چاقو تیز بیارن گوسفند که نصف سرش بریده شد اونقدر دست و پا زد تا مرد 

خدایم برایم کافیست ❤

اونطور که تو دو مرحله بریدن تا رفتن چاقو تیز بیارن گوسفند که نصف سرش بریده شد اونقدر دست و پا زد تا ...

ببین توذبح اسلامی هم حیوون دست و پا میزنه و گاهی بعضی قصابا پوست پشت کله رو نمیبرن شاید همونطور شده

ببین توذبح اسلامی هم حیوون دست و پا میزنه و گاهی بعضی قصابا پوست پشت کله رو نمیبرن شاید همونطور شده

نه نصف سرشو بریدن چاقو تیز نبود تا رفتن یه چاقو دیگه بیارن حیوان مرد میشه نردار و حرام هست

خدایم برایم کافیست ❤

شما اطلاعات دقیق داری ؟ میشه توضیح بدی از ظهر شبهه برام به وجود اومده

نه عزیزم من اطلاعات دقیق ندارم

باید زنگ بزنی از دفتر مراجع بپرسی 

ولی سخت نگیر

پیش اومد دیگه

امید بذر هویت ماست 💚🌱