2777
2789
عنوان

با خانواده نامزدم دعوا کردم برام پیام فرستاده

| مشاهده متن کامل بحث + 225526 بازدید | 1237 پست
اگر تو با جمع کردن دوتا ظرف میشی نوکر پس من کزت بحساب میام😐😐😑😑🥴

من کوزت رو گذاشتم تو جیبم😂

جاریم الان نزدیک ۱۰سال هست ک انگشتر شمار پای ظرفشویی وایمیسه‌ ،فقط چندتا بشقاب در حد اینک خودشون ۳نفرن،جم می‌کنه از سر سفره 

ادب ایجاب واسه احترام گذاشتن به بزرگترش یه کمکی بهشون بکنه بعدش نباید به بزرگترش بی احترامی میکرد وب ...

ادبو احترام به بزرگتر جمع کردن سفره نیس بعضیا هم شورش درآوردن از عروس فقط توقع کار دارت عروسش نبود اقوامشو دعوت میکرد کی جمع میکرد خانوماهم انگار باورشون شده وظیفشونه خب پسرش پاشه کمک کنه مگه  داماد مباد خونه پدرزن کار خونه میکنه؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

در نیستی کوفت تا هست شد

بلندی از آن یافت کی پست شد

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم

بیشتر ببینید

ی طوری گفتی از اون خانواده هاش نیستیم 

انگار بنده خدا گفته میخوایم ی کیلو هرویین بیارم هستین!بابا ی قلیونه بعد نگفتن ک بکشی گفتن بیاریم تو جمع این همه مودبانه رفتار کردن بعد دو قورت و نیمتم باقیه!

بعد یعنی چی نوکر!

پا میشدی ی دستی میبردی تو ک میگی جمع خانوادگی!یعنی شلوغ بوده نهایت سه تا بشقابیبه تو میرسید 

اگه اینجا همچین حرفی زدن منظورشون این بوده تو فامیل شوهر ک میرین لازم نیست خودکشی کنی بپزی بیاری بدی بخورن جمع کنی ببری بشوری بعد جارو بزنی و در نهایت خونه تکونی 

ن که خودتو بگیری

کارت بد بود من کلا مخالف وجود مرد ها و اکثر خانواده هاشون رو زمینم😅ولی کار تو ی لول بدتر بود

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بیشتر ببینید
من کوزت رو گذاشتم تو جیبم😂جاریم الان نزدیک ۱۰سال هست ک انگشتر شمار پای ظرفشویی وایمیسه‌ ،فقط چندتا ...

منم کار نمیکنم شوهرم پا میشه اندازه سهم خودمون جمع میکنه چرا کار فقط شده وظیفه ما خانوما 

دوستات کاملا درست گفتن اسی به حرفای بعضیا اصلا گوش نکن که میگن احترام بذار اینا خودشون چون صبح تا شب ...

واقعا که متاسفم واسه امثال شماهااا

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

اصلا بحث  کار نبوده.اگه بود که قبلتر از بحث قلیون تیکه مینداختن.حرف استارتر زشت بوده ،توهین کرده به خانواده سوهرش که اره شما از اون خونواده هایین که قلیون میکشین،مادرسوهرشم جواب داده.جواب های هویه دیگه.مردم وتینمیستن که حرف بارشون کنین و فقط نگاه کنن

ادبو احترام به بزرگتر جمع کردن سفره نیس بعضیا هم شورش درآوردن از عروس فقط توقع کار دارت عروسش نبود ا ...

اره همه باید بهم کمک کنن مرد وزن نداره 

منم کار نمیکنم شوهرم پا میشه اندازه سهم خودمون جمع میکنه چرا کار فقط شده وظیفه ما خانوما

چون ی سری مادرا بچها شون رو بد تربیت کردن 

من تو خونه ب پسرام کار میدم،سفره پهن میکنن جم میکنن،سفره رو تمیز میکنن،لیوان خودشون رو میشورن،لباسشویی رو روشن میکنن،شوهرم میگه ن،من میگم باید کار خونه هم بلد باشند تازه بزرگتر بشن هم باید سرویس بهداشتی و حمام هم بشورم

همش ک نمیشه ما انجام بدیم

اره همه باید بهم کمک کنن مرد وزن نداره

الان خونه پدرشوهرم نوه ها که پسرن میچینن سفره رو اوایل فقط از خانوما انتظار میرف برادرشوهرمم زنش چاق بود بدش میومد کار کنه دیگه به شوهرم گفتم الان اونم پا میشه جمع میکنه 

به نظرم با توجه به کارایی ک کردی خیلی خوب جوابتو داده 

اول اینکه رستوران نرفتی موظفی ظرفی ک غذا خوردی رو حداقل اشپزخونه برسونی 

بعدم ما از اون خانواده هاش نیستیم یعنی چی؟؟

یعنی اونا خانواده بدی هستن؟پس چرا جواب مثبت دادی ؟

به نظرم ک منطقیه نامزدت بخواد ازت جدا بشه چون شما هنوز بالغ نشدین و همه چیو برا خودتون‌میخواید

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چون ی سری مادرا بچها شون رو بد تربیت کردن من تو خونه ب پسرام کار میدم،سفره پهن میکنن جم میکنن،سفره ر ...

آره کار خوبی میکنی اصن میرن شهز دیگه دانشگاه یا کشور دیگه باید بتونن روزمره خودشونو بچرخونن 

تو میشینی وشوهرت پامیشه یه بشقاب بردن تو اشپزخونه باعث میشه عرق سوز بشین؟؟ یه وقت النگوهاتون نشکنه 

اسی جان زدی ضربتی ضربتی نوش کن ....خب خودت سر قلیون کشیدن بهشون توهین کردی مادرشوهرت هم زورش اومده اونجوری جوابتو داده ! جفتتون مثل همین 

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤