2777
2789

چرااا همش درسته؟
به جز ۱، که با قطعیت نمیشه گفت سرقت تو سینما انجام شده 😐
جوابش چی میشه؟
بزنید رو عکس، واضح میشه

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همه ایل و تبار من، فدای حضرتِ حیدر 💛 ‌گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی •• صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی 🦕   میشه برای اینکه به هدفم برسم یه صلوات مهمونم کنید؟🌱

😐حال ندارم بخونم بزن چت جیپی تی

خنده‌هایِ تزئینی لبانِ لال محکوم به تحمل و امیـد. .اعتیاد پیدا کردم به کافئین قهوه چشات!^^👁🤎 با همون پسر خوشگله نامزد کردم و بالاخره بعد کلی سختی به هم رسیدیم و مال هم شدیم🤍🦋:)    شنوای حرفای قَشنگتـونم 🫂🩵.                                                 https://daigo.ir/secret/4749423109

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چهار 

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

سه عجب جهانگیر در مرادی شد

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نی نی یار جون شوهر عمت تعلیق نکن دیگه سیم‌کارت نداررررررررررمااااااااااااا پستمو نپسندیدی جواب نده من سلیطه ام حالیت میکنم با فوش گرفتیییییی