2777
2789
عنوان

با خانواده نامزدم دعوا کردم برام پیام فرستاده

| مشاهده متن کامل بحث + 225540 بازدید | 1237 پست

عزیزم شما وظیفته بشقابی که توش غذا خوردیو حداقل جمع کنی!!! اینطوری نوکر کسی نیستی عزیزم ... ولی وقتی شما میشینی و یکی برای شما دیس برنج و غذا رو میاره و جلوت بشقاب میزاره و شما حتی زحمت اینکه بشقابی که توش غذا خوردیو برداری بزاری تو آشپزخونه رو نمیکشی بیشتر این جلوه رو داره که اونا نوکر شمان !!! 

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اه (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )(تاپیک اول برای من نیست ) 

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چندسالته؟بهت میخوره ۱۶ ۱۷ ساله باشیخیلی بدرفتارکردیشوهرت ومادرشوهرت مثل مامان خودت نیستن به زورتحملت ...

خوب گفتی ولی خداییش در حد معقول باید رفتار کرد نه اینکه بری کلا به بشور وبساب نه اینکه بشینی زحمتتو بندازی گردن دیگران یه جمع خانوادگیه هر کی یه گوشه کار رو بگیره به کسی فشار نمیاد وهیچ کسی هم نوکر نمیشه 

ببین این یه رازه هم‌یک تجربه واقعا لازم نیست همیشه نظرات و عقایدمخالفتو تو فامیل شوهر بیان کنیو همچ ...

عزیزم

💛

خیلی قشنگ نوشتین

فقط یه چیزی برام سوال شد؛ 

یعنی اینجا استارتر باید این حرف رو نمی زد ولی قلیون هم نمی کشید؟ 

منظورم اینه که عقاید مخالف مون رو صرفا به زبون نیاریم ولی در عمل نشون بدیم که مخالفیم؟ 

😍

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
بیشتر ببینید
اگر تو با جمع کردن دوتا ظرف میشی نوکر پس من کزت بحساب میام😐😐😑😑🥴

🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
بیشتر ببینید
مادرشوهره ولی خیلی پاچه پاره اس. حالا من جای مادرشوهر باشم میگم سنش کمه ندید میگیرم ولی زن گنده چرا ...

وا دختره علنا به خانواده اونا توهین کرده و جلوی خانواده ای که قلیون میکشن گفته ما از اون خانواده هاش نیستیم حالا مادرشوهر گفته سفره جمع کردن یادت ندادن شده پاچه پاره؟مطمئنا مادرشوهرشم به خاطر توهین این دختر یه لحظه عصبی شده و یه چیزی گفته بازم به نظرم خانواده شوهرش خیلی صبوری کردن چیزی نگفتن کس دیگه ای بود با تیپا مینداختنش بیرون 

جدا از این بحث به نظرم استارتر علاوه بر اینکه سنش کمه اصلا به بلوغ فکری نرسیده هنوز تحت تاثیر چهار تا دوست خام تر از خودشه همین ازدواج نکنه بهتره

تو سال 2025 هستیم ولی اینجا توی منو های کافه و رستوران ها قلیون هست اما از یکی مشروب بگیرن شلاق میخو ...

اره قلیون دیدم همه جا ولی مشروب نه

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

خوب گفتی ولی خداییش در حد معقول باید رفتار کرد نه اینکه بری کلا به بشور وبساب نه اینکه بشینی زحمتتو ...

اره دیگه واقعا زشته مابخوریم بقیه پهن‌کنن  وجمع کنن و بشورن وخشک‌کنن...من خودم توپهن‌کردن وجنع کردن کمک نمیکنم ولی معمولا یا ظرف میشورم یا خورشت ظرف میکنم....حتی اگه کسی ظرف بشوره من همونحا آب بخورم باز خودم لیوانمو میشورم بعدمیرم میگم زشته اون بشوره

ببخشید  ولی نظرم رک میگم 

ما از اون خانواده هاش نیستیم چیه بابا وااااااااااا 

انگار میگه بیا تریاک بکش 

بگو دوست ندارم😐

از الان ک نامزد نیستی .حرف دوستانم گوش میکنی. بیل به کمرت هم نخورده که دوتا استکان بزاری آشپز خونه 

به نظرم همون بمونی پیش خانوادت بهتره....

فکر کن یه عروسی مثل خودتون داشتی چه حالی میشدی .

از آلان این رفتار کنی فکر نکن زرنگی میکنی تو آینده کسی تحویلت نمیگیره قاطی جمع نمیکننت روی مادرشوهرتم حسابی باز میشه ... 

خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
بیشتر ببینید

خودت اگه عقل داشته باشی هیچ وقت ادامه نمیدی 

هنوز عقد نیستی ،مادرشوهرت سر یه بچه بازی وندونم کاری به خودش اجازه میده جلو‌جمع ضایعت کنه 

شوهرت هم ازت دفاع نکنه ،بعد سرهرچیزی همین بساط داری 

خلوت نگرفتن ،تلفن وموبایل هم همینطور هر مشکلی بود ،بعد می گفت نه اینکه جلو اقوام اینطوری سبکت کنه 

هرچند ایراد داشته کارت ،به خصوص سر اون جواب قلیون 

عروس اونم عقد نکرده ،اصولا توقع کارازش ندارن کسی 

واین من ایراد نمی بینم 

با همین دوتا حرفت مشخصه خیلی دختر ساده ایی هستی!!

جوگیر و سمی....

مثلا خواستی به گفته ی دوستات میختو محکم بکوبی چنان محکم  زدی خودتم ناقص کردی

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
بیشتر ببینید

ای بابا یعنی ما نوکر خانواده شوهریم ؟

بد شد که 

عزیزم من به دختر دوسال و نیمم یاد دادم که بشقاب غذا شو جمع کنه 

فقط مصرف کننده نباشه 

خیلی زشته که یه نفر بزرگتر ازمون هی جلومون خم و راست بشه ما لیوانی که خودمون چای خوردیم رو هم جمع نکنیم 

فرقی نداره که مادر شوهر باشه یا زن همسایه 

ادب حکم میکنه که وقتی یک نفر تمام روزش رو زحمت کشیده ما وقتی میریم کمکش کنیم

خودتو دوس داشته باش❤️