مثلا جا قاشقی، رنده ، جا ادویه، سطل زباله ، نمکدون؟من حس میکنم اینایی که خیلی تمیزن شاید خورد ریز هارو زود به زود عوض کنن
آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند ، یه آبان ماهی مظلوم 😁. پسرعزیزم عاشقتیم،دختر قشنگم،مرسانا یکی یه دونه ی مامان و بابا،،نی نی سایت جز تفریحات و سرگرمی منه
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند ، یه آبان ماهی مظلوم 😁. پسرعزیزم عاشقتیم،دختر قشنگم،مرسانا یکی یه دونه ی مامان و بابا،،نی نی سایت جز تفریحات و سرگرمی منه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
,واقعیت مال 20 سال پیشن و بیا ببینش انگار همین امروز خریدیم
رمز موفقیت؟
بگم همه برای جهیزیمه بجز جا قاشقی و ادویه زشته 😐۸ سال عروسم 😂
من ۱۰ ساله بعضیاشون کمی رنگش کم رنگ شده وگرنه سالمن
من ۱۰ ساله بعضیاشون کمی رنگش کم رنگ شده وگرنه سالمن
منم این دوتا سالم بودن ولی خب جدید کردم چوب گرفتم وگرنه قبلیا سالم بودن دادم مامانم
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
حالا فکر میکنم میبینم مت از وقتی به دنیا اومدم تا حالا وسایل خونمون جا به جا نشدن اصلااا
انضباط دارین