2777
2789
عنوان

سن بالا و درس خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 3024 بازدید | 215 پست
علاقه به هنر ندارم دوست دارم یه حقوق ثابت داشته باشم

از راه هنر هم میتونی درامد داشته باشی مثل ارایشگری، خیاطی یا هر چیز دیگه، من واقعیت رو بهت گفتم دیگه تصمیم گیرنده شمایی

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از راه هنر هم میتونی درامد داشته باشی مثل ارایشگری، خیاطی یا هر چیز دیگه، من واقعیت رو بهت گفتم دیگه ...

اتفاقا اینجور کارا زمان میبره تا حرفه ای شه مشتری کسب کنه همون تدریس خوبه براش

ولی بنظرم هنوز دیر نیس 

منم ی لیسانس حقوق گرفتم دوباره کنکور دادم همه سرزنش میکردن الان دانشجو فرهنگیانم 

بنظرم میتونی تلاش کنی دستت تو جیب خودت باشه خیلی بهتره ، بخدا زندگیت تغییر می‌کنه 

دوباره از اول کنکور دادی 🤐ایول رتبه ت خیلی پایین اومد؟

آره دوباره کنکور دادم بهم سال قبل رتبه ندادن فقط تراز دادن 

دیگه ترازم برام مهم نبود فقط ذوق داشتم که مصاحبه قبول شدم 

الان ترم دو ام 😁

آره منم به همین فکر میکنم همون خیاطی آرایشگری چند سال طول میکشه دوره هاش

چند سال نبابا چند ماه😂ولی باید چند ماه تمرین کنی تا دستت راه بیفته اگ علاقه داشته باشی بد نیس 

تا الان هیچ نقشه‌ای واسه آینده ت نداشتی☹️