2777
2789
عنوان

سن بالا و درس خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 3024 بازدید | 215 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سنی نداری

بخون.موتور ذهنت روشن بشه خودت لذت میبری از درس خوندن

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
بیشتر ببینید
ینی چی رتبه ندادن

سال نود و نه که من برا بار اول کنکور دادم رتبه ام هفت هزار بود 

ولی سال 403 برا کنکور فرهنگیان رتبه نمی‌دادن میگفتن هر شهری براساس نیازش نیرو میگیره هر جایی فرق داره 

ولی تراز «نمره علمی » من تقریبا ده هزار بود 

امیدوارم کردی .کاش موتور ذهنم راه بیافته🤩

آره بابا همون کار شما رو با خیلی افراد آشنا میکنی یه بخت خوب هم قسمتت میشه

ما خیلی خودمون رو دست کم میگیریم 

ببین برای خودت دل بسوزون برای خودت بجنگ تا جایگاه خوبی داشته باشی 

من سی و نه سالمه ولی اصلا فکر نمی کنم برای شروع جدید دیره 

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
بیشتر ببینید
با ده هزار قبول شدی😳چقد عجیب دیگه قسمتت بود موفق باشی 😅

آخه می‌دونی لطف خدا بود من تو سایت دیدم نوشته بود نذر ۱۲۴ هزار تا صلوات بگید حاجت محال میده منم با توکل بر همین نذر همه کارامو کردم