2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بفرمایید

ببخشید من تقریبا سه هفته پیش دندون شماره۷ رو درمان ریشه کردم و بعدم پرش کردم از اون روز لثه ام درد میکرد،الان که نگاش میکنم انگار اون دندونم‌ لثه اش پایینتره از بقیه و گوشه ی دندون(یعنی بین لثه و دندون )ی حفره وجود داره

الان این طبیعیه ؟؟؟

آموکسی سیلین ۵۰۰ میخورم هر ۸ ساعت

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا باز نگشتی دیگر   
ببخشید من تقریبا سه هفته پیش دندون شماره۷ رو درمان ریشه کردم و بعدم پرش کردم از اون روز لثه ام درد م ...

ببینید با این شرح حال نمیشه تشخیص دقیق داد

بعد از سه هفته نیازی به انتی بیوتیک نیست

حتما برید دکترتون معاینه کنن 

دبیر

حقوقی ک میگیرمو نمیتونم بگم

ولی با حقوق و کلاسای بیرون و اموزشگاه و کلاس خصوصی در کل تقریبا ماهی ۳۰ تا ۳۵ 

بعضی ماه ها هم دیدی فقط همون حقوق بوود بعضی ماه ها دیدی زیاد کلاس داشتم شده ۴۰ 

بستگی داره

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
بیشتر ببینید
چنتا شغل دارم درامدمم متغیره از ماهی 20 تا 200 ولی هرچی درامدم بیشتر فرتوت تر و خسته تر و اسیب دیتره ...

عزیزم من دنبال یه نفرم مقاله به اسم خودم بنویسه 

شما چقدر میگیرید؟

تا موفقیت راهی نیست.....☺☺