2777
2789
درسته منم لاغرم پودر رویال میخورم عالی میشم روزی یه قاشق دیگه وقتی به وزن دلخواهت رسیدی باید یه روز ...

جدی چند کلیو بودی ببخشید ک میپرسم

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کجاها دارند

همه عطاری ها دارن ولی من از تهران تهیه میکنم ارزون میوفته برام از طریق سایت شمارشو پیدا کردم تو روبیکاه سفارش میدم برام پست میکنه اگه تهران باشی میدان بهارستان داره 

همه عطاری ها دارن ولی من از تهران تهیه میکنم ارزون میوفته برام از طریق سایت شمارشو پیدا کردم تو روبی ...

ن تهران نیستم ولی ب دوستم میگم برام بیاره 

حتمان تاثیر داره ضرر نداره با چی باید بخوری 

ن تهران نیستم ولی ب دوستم میگم برام بیاره حتمان تاثیر داره ضرر نداره با چی باید بخوری

نه من خیلی از مکمل هارو امتحان کردم ولی این خیلی خوبه عوارض ندارع حالا اگه خواستی شمارشو براتون میفرستم تهیه کنید 

[QUOTE=376921148]متوجه شدم مثال بزنید مثلا چه شغلایی اینطورین؟[/QUOTE                      نمیشه مثال زد چون اندازه تنوع شغلی تنوع سبک زندگی وجود داره                                       بزار مثال خودمو بگم  من الان کلی شب بیداری و سختی میکشم هزینه خانواده 5 نفره و تامین میکنم جز اعصاب داغونم هیچی برام نمونده یکسال قبل به مامانم دو میلیار ارث رسید هی گفت بزنمش به یکاری برام درامد داشته باشه گفتم مادره من الان وقت بیزینس برا تو نیست  پوشاک و وسایل منزل دوست داشت هی گفت فروشگاه بزنم منصرفش کردم با پولش طلا خریدم براش الان درامد ماهانه سود طلاش اندازه درامده خودمه راحتم نشسته خونه       واقعا من به دخترهای جوون پیشنهاد میکنم یه برحه از زمان برن سر کار با اجتمماع آشنا بشن سرمایه جمع کنن و باهاش سرمایه گذاری کنن   سرمایه گذاری درست توی طلا و ملک آمو صاحب درامد میکنه بدون شغل     من اگر برمیگشتم به 20 ساله قبل حتما با درامدم فقط ملک و طلا میخریدم الان خیلی پشیمونم و کاملا تو زندگی گیر کردم          و تمام درامدم تبدیل به هزینه میشه    متاسفانه

زندگی نیازموده ارزش زیستن ندارد

نه من خیلی از مکمل هارو امتحان کردم ولی این خیلی خوبه عوارض ندارع حالا اگه خواستی شمارشو براتون میفر ...

اگه براتون مشکلی نداره برام می‌فرستید دعات میکنم

بله خواهش میکنم فقط موقع بارداری نباید مصرف کنید و باید با دکتر مشورت کنید

ممنون نه باردار نیستم انشالله هرچی از خدا میخای بهترینش رو بهت بده 

بعد طریق مصرفش چطور هست

نه من خیلی از مکمل هارو امتحان کردم ولی این خیلی خوبه عوارض ندارع حالا اگه خواستی شمارشو براتون میفر ...

میشه شماره شو ب منم بدین شوهرم هرچی میخوره روش اثر نداره اسم دقیقش رو هم بگین