2777
2789
عنوان

از دانشگاه انصراف بدم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 75 پست
8100 پیرا نمیاوردی؟ پرستاری هوشبری..

پرستاری آوردم ولی آزاد 

امسال قبولی ها و کلا کنکور خیلی بدی بودش تراز سیو و‌.... 

شایدم من بد انتخاب رشته کردم کلا ۱۱ تا کد رشته زدم

رشته فعلیم مگه پیرا نیست؟(البته به اینش کار ندارم مشکلم علاقه بوده)

در مسیر....🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

علاقه که خیلی دارم و پشتکارمم خداروشکر عالیه ولی به هوشم اعتماد ندارم

پس اینو بدون هوش فقط ۲۰ درصد موثره

من سال اول و دوم هوشم متفاوت نبود

سال اول قبول نشدم سال دوم تلاش کردم شد قبول شدم

@dana

سلام! به عنوان یک مشاور پزشکی، چگونه می‌توانم به شما کمک کنم؟ لطفاً سوالات خود را در زمینه‌های پزشکی و سلامت مطرح کنید تا اطلاعات مفید و آموزشی در اختیارتان قرار دهم. به خاطر داشته باشید که پاسخ‌های من صرفاً جنبه آموزشی دارد و جایگزین معاینه و تشخیص پزشک نمی‌شود. در صورت بروز علائم جدی، فوراً به مراکز درمانی مراجعه کنید.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

متاسفانه اسمش جوریه که هرکی میشنوه فکر میکنه رشته در و پیتیه درحالی که من برای قبولی همینم کلی خوندم ...

عزیزم من دانشجو هاشو میبینم 

خانوم ها سر و دست میشکونن براش 

فقط تو مرکز بهداشت نیس ک 

هر کارخونه و شرکتی نیاز ب یه واحد ایمنی و بهداشت داره شما با لیسانست قشنگ میتونی بری اونجاها 

حتی میتونی مدرکتو اجاره بدی 

حقوقش عالیه

@ahimsa

سلام عزیزم 

عزیزم از نظر من ادامه بدی بهتر هست 

وضع کنکور قشنگ نیست که امید خاصی بهش باشه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیشتر ببینید