2777
2789
عنوان

از دانشگاه انصراف بدم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 83 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین تو خودت می بینی دوباره کنکور بدی و رشته بهتری قبول بشی ؟! ...تا الان باید دستت اومده باشه چقد استعداد داری  انتظار خیلی بالا از خودت نداشته باش تو همینی هستی که تا حالا بودی و نهایت اکه تلاش کنی بیست سی درصد بهتر از الانت میشی 

کاربر آقا ...خوشا راهی که پایانش تو باشی 

تا حالا نشنیدم معنیش چی میشه

به آموزش بگی اونا متوجه میشن ، اگه مرخصی با سنوات باشه پول ترم هایی که مرخصی هم گرفتی باید بدی ، مثلا اگه ۲ ترم خوندی ، دو ترمم مرخصی گرفتی باید پول ۴ ترم رو بدی یعنی ۴ تا ۲۰ تومن . اما بدون سنوات فقط پول ترم هایی که انتخاب واحد کردی 

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

ببین تو خودت می بینی دوباره کنکور بدی و رشته بهتری قبول بشی ؟! ...تا الان باید دستت اومده باشه چقد ا ...

نمیدونم من که همیشه صد خودمو میزاشتم.رتبه کنکورم تو سال دوم نسبت به سال اول ۱۶۰۰۰ تا بهتر شد با اینکه 403 تراز سیوی بود و رتبه ها رو خراب کرد و... 

ولی هرچی به رتبه های تاپ نزدیک میشیم سیر تغییر رتبه هم سخت تر میشه .میترسم انصراف بدم از اینجا رونده از اونجا مونده بشم

در مسیر....🌱

تعهدی یا پیراهای دیگه که حالت بیمارستانی تر داشته باشن مثلا هوشبری ،رادیولوژی و....

ببین واقعا نمیخوام ناامیدت کنم ولی تو اون رشته ها بازار کار خیلی پایین تر از بهداشته اول قبل از هر کاری حتما روی این رشته هایی که میگی تحقیق کن به نظرم پشیمون میشی بعدا