2777
2789

چرا اینجوری هستید بیچاره اسی که در مورد همسرش و دختر خالش گفت 😑

بدبخت یه ساعته داره دق میکنه جواب همه رو میده چند نفر میگن فیکه مجبور شد قفل کنه

یا هرکی یع تاپیک میزنع تعطیل میشه تاپیکش چرا اینجوری هستید من خیلی ناراحت شدم برای اسی

در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن-من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود…

ناراحتی خودش کنار باید انررژی مضاعف بزارع برای اثبات ب بازرسان 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ناراحتی خودش کنار باید انررژی مضاعف بزارع برای اثبات ب بازرسان

دقیقا ۸۰ میلیون نفر تو این کشور همه مگه شبیه هم هستن

خب بدبخت هم کارمند بانکه هم جواهر ساز آدم موفق ندیدن انگار 

من جا اسی اعصابم خورد شد بدبخت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فیکه بابا خیلی شما ساده اید رفته رمان خونده اومده اینجا تعریف میکنه

به نظر من فیک نیست جون مشابه رو خودم دیدم