2777
2789
عنوان

راز موفقیت فقط زرنگیه من با دعا و چله فقط وقتمو هدر دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 81 پست
خوشگلتر از اونم هست کسی که با دوتا تار مو بیاد با رنگ رژلب یکی دیگه میره. اینو یادت باشه همیشه کاربر ...

حالا چرا شما تلاش داری شوهر اون بنده خدارو تخریب کنی 

عاشق شده رفته خواستگاریش نبردتش خونه خالی که بگی هوله

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حالا چیکار به بقیه داری؟ تو کار درست رو انجام بدهاون بقیه شاید قیافه ندارن، خانواده درست ندارن، رفتا ...

اینی هم که میگم خانواده داغون و بدنامی داره اما مادرش در عین عوضی بودن خیلی زرنگ و گرگه

اینی هم که میگم خانواده داغون و بدنامی داره اما مادرش در عین عوضی بودن خیلی زرنگ و گرگه

خب داری میگی مادر زرنگ داره. یه معرف قوی داشته پس

شما اگه نداری حداقل تو اجتماع باش ببیننت

نه دیگهاونایی که ازدواج رویایی کردن و میگماز بین تمام دخترا فقط اونی که خیلی زرنگ بود موفق شد با این ...

اون دختر طفلک حتما رنج و سختی کشیده که خدا همچین پسری رو مقدرش کرده 

اللهم عجل الولیک الفرج💚

نه به دعاست نه به  سرزبون و لوندی

اصلا چه ربطی داره

بویی از با خدایی نبردن؟یعنی چی با زرنگی به همه جا میرسن منظورت چیه؟مثلا چه زرنگی ای؟

حالت خوب نیست الان عصبانی هستی همه چیزو با هم قاطی کردی

بعدا که حالت بهتر شد برو روی خودت کار کنی به نظر دچار تروما میای 

اره ولی اینجور که تو میگی دوره کنن تور پهن کنن اصلا عاقبت نداره

اینی که میگم تور پهن نکرده 

پسره از آسمون افتاده یهو برای اینا

زرنگیش اونجا بود که رو ظاهر و رفتار دخترش کار کرد جذابش کرد

خودت رو واسه ازدواج زیادی داری اذیت میکنی 

اکثر تاپیکات در مورد شوهر و ناراحتی از شوهر نکردنه 

الان اقتصاد کشور داغونه ازدواج کم شده سن ازدواج بالا رفته کلی دخترای بزرگتر از تو هستن که مجردن 

کاربری دست دو نفره

خانواده ی داغونی داره خودش پاکه خب قرار نیست چوب خوانوادشو بخوره خدا از یجایی براش جبران کرده

اللهم عجل الولیک الفرج💚
در بلاد کفر انسانها همگی موفق‌تر از مسلمانان دعاگو که تتوقع دارند با دعا به همه چیز برسند هستند

جوجه رو آخر پاییز می شمرند ظاهرگرا نباشیم آخرت و قیامتی هست 

کاربری دست دو نفره
خب داری میگی مادر زرنگ داره. یه معرف قوی داشته پسشما اگه نداری حداقل تو اجتماع باش ببیننت

بابا معرف نداشته چرا نمیگیرن حرفو

میگم پسره کاملا اتفاقی دختره رو دیده و ...