2777
2789
ما امشب رفته بودیم بیرون که اتفاقی فامیل مون رو دیدیم. فامیل نزدیک هم هستند. بعد چون مامانم اصرار کر ...

ای اشکالی نداره متاسفانه از این چیز ها پیش میاد من مادرم ۲۰۰ هزار تومنی رو به جای دو هزار تومنی داده بود 😂 ،   ولی جدای از این حرفا به بچه ها نگین چی میخوای بردار یه چیز ارزون تر و دل نشین تر خودتون انتخاب کنید بهش بدید که آینطوری نشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ما امشب رفته بودیم بیرون که اتفاقی فامیل مون رو دیدیم. فامیل نزدیک هم هستند. بعد چون مامانم اصرار کر ...

ای بابا چ بد ولی انگار ابرو باد و مه خورشیدوفلک دست ب دست هم داده بودن ک اون پک واس اون بچه شه تو هم بزارش رو حساب قسمت شاید حکمتی توش بوده فدای سرت تنت سلامت شاید خوشحالی اون بچه و رضایتش بلایی رو از سرت دور کنه

مامانش فضوله خدا کنه این دفعه هم از در فضولی وارد شه بده. هم فضوله هم زیر بار کسی نمیره. فقط امیدوار ...

همین که زیر منت کسی نمیره ۵۰ درصدش اوکیه😂

اگه زنگ زد بهتون خیلی تعارف نکنید با یه قابل نداره کارو راه بندازید😁

...

همین که زیر منت کسی نمیره ۵۰ درصدش اوکیه😂اگه زنگ زد بهتون خیلی تعارف نکنید با یه قابل نداره کارو را ...

فقط زنگ بزنه یا حضوری همو ببینیم کارو در میارم. تازه نه 50 درصد، همشو😂😂

من برای بچه خودم این قیمتی نمیخرم برای بچه کس دیگه این قیمت خریدین

میگم که یه صفر از قیمتش پاک شده بود و منم دقت نکردم.

من برای خودم کلا 300 تومن خرج کردم برای همون کاری که داشتم داخل اون فروشگاه.

مامانش هیچوقت کتاب و دفتر ۶۰۰ هزار تومنی برای بچش نمیخریده ک الان بخواد پولشو بده بهت😂

دفترش خیلی خوشگل بود.

بالاتر هم گفتم مامانش هم فضوله، هم زیر منت کسی نمیره. وضع شونم بد نیست. ایشالا میده🫠😂🥲