2777
2789
عنوان

چرا تو فضای مجازی به هر کلمه آخرش علی اضافه میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 38 پست
خب چرا با اسم سام و ساسان وسینا و نیما و...ازاین شوخیا نمی کنن

والا بعضیا که هر شخصیت هرزه و عوضی رو تو فیلما و داستانا میبینن اسم ایرانی میزارن روش

یه اخوندی بود یه داستانی در مورد خیانت میگفت حیف فیلمشو ندارم

هرچی شخصیت خراب و خیانتکار بود بهش اسم ایرانی داد 

اونموقع صداتون در نمیاد

الان ک بدون منظور برا شوخیه ما شدیم کودن

💙🥹✨شجاعتم تو گفتن عقیده و مسائل سیاسی رو از نماد غیرت آقای کاپیتان غفوری گرفتم 😎💙لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام حتی تو بدتر شرایطش حتی اگه ته لیست باشه حتی بره لیگ یک هررر اتفاقی بیوفته پس فک نکنین با توهین‌های شما نظر من برمیگرده👌🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀دلداده ی شیراز و عاشق لر💙

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط بلدین توطئه چرت و پرت بسازین به ی عده توهین کنین بعضیاتون 

متاسفم براتون

💙🥹✨شجاعتم تو گفتن عقیده و مسائل سیاسی رو از نماد غیرت آقای کاپیتان غفوری گرفتم 😎💙لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام حتی تو بدتر شرایطش حتی اگه ته لیست باشه حتی بره لیگ یک هررر اتفاقی بیوفته پس فک نکنین با توهین‌های شما نظر من برمیگرده👌🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀دلداده ی شیراز و عاشق لر💙

بیشتر ببینید
خب چرا با اسم سام و ساسان وسینا و نیما و...ازاین شوخیا نمی کنن

ما تو کل خانوادمون هیشکی اسمش سام و سامان و نیما نیست عوضش ۴ تا علی  داریم 

اسم علی تنها اسمیه که پسر با هر تیپی توش میبینیم 

خیلی فراوون هست ، این هم جریانش از وقتی شروع شد که یه پسر بلاگر که خودش اسمش محمد علی بود این لقب رو برای فان تو یکی از ویدیو هاش  گفت با اسم خودش شوخی کرد و مردم هم استقبال کردن و ادامه ماجرا 

الکی داستان درست نکن 

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

ما تو کل خانوادمون هیشکی اسمش سام و سامان و نیما نیست عوضش ۴ تا علی داریم اسم علی تنها اسمیه که پسر ...

اینا فقط بلدن توطئه و داستان بچینن بیخیال

بیشتر ببینید
هیشکی ام که کاریشون نداره توهم میزنن الکی فک میکنن خبریه

دقیقا 

بیشتر ببینید