2777
2789

مث کابوس بود ثانیه ثانیه اش... نفسم بند اومده بود حالت تهوع داشتم کمر درد داشتم... تو خواب بودم انگار همش کابوس داشتم میدیدم فقط تکون میخوردم  از هرچی بوه حالم بد میشد همشم عادی بود از ویارم بود

اینقدر اذیت شدم ک فکرشو میکنم خدا برام ثوابشو یه شب ننوشت کلی از گناهان کم کرد و ۱۰۰ شب برام ثواب نوشت..

شبای سخت زیادی تو زندگیم داشتم ولی هیچوقت مث این نبود...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

جات بهشت باشه مامان مهربون ...میشه فاطمه رو دعا کنی؟ سفید بختیش ، خوش بختیش ... ازد‌واج درست و حسابی ...

قربونت برم مرسی

رو چشمم خدا براش هرچی خوبیه و سفید بختیه بنویسه تو سرنوشتش

بابا از این خبرانیست من سر بارداریام تموم نه ماه شب و روزش همین بود یه شب بدون اغراق هر ده دقیه تو دستشویی بالامیوردم تا خود صبح بیش از پنجاه بار رفتم دستشویی اوردم بالا اخراش دیگه میگفتم کبد ومعده و همه رو میارم بالا 

دیگه این روزارو باید بگذرونی بعدم که بچت اومد دردسرای بدتر

یعنی حاملگی انقد بد و درداوره؟

بستگی به ویار داره...

ویارم بده من‌... 

ولی صدرصد بد تر از پریودیه من فک میکردم کمتره

من از روز اول بارداریم ک اسپرم گرفتم حس کردم باردارم چون حالم بد شد شدید تا الان ک دیگه کم کم دارم عادت میکنم و یه وقتایی دارم حالم بده یه وقتایی شدید حالم بدتر

بستگی به ویار داره...ویارم بده من‌... ولی صدرصد بد تر از پریودیه من فک میکردم کمترهمن از روز اول بار ...

درد پریودی ک خیلی بده اگه بدترشه ک دیه بدترینه انشالله دردتون کمترشه

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

بابا از این خبرانیست من سر بارداریام تموم نه ماه شب و روزش همین بود یه شب بدون اغراق هر ده دقیه تو د ...

من کاش بالا بیارم  راحت شم

یه چی مث لقمه گیر کرده گلوم و یه سنگ رو معده ام و شدید حالت تهوع دارم 

فقط عق میزنم...

از بوی عطر شامپو  صابون عطر همسرم  عطر اتاق عطر بالشت عطر پتو عطر دوشک حالم بد میشه.. دیشب بدتر بودم