2777
2789
عنوان

دیشب به عنوان یه مادر یکی از سخت ترین شبای زندگیم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 36 پست
درد پریودی ک خیلی بده اگه بدترشه ک دیه بدترینه انشالله دردتون کمترشه

اره منم به عنوان کسی ک درد پریودیش خیلی بد بوده اینو میگم..

ببین خوبی پریودی ۷ روزه اینطوری فوقش

دلی بارداری ۹ ماهه اینطوری تازه حال روحی هم همونجور تا بعد زایمان میمونه مث پریودی

من براتون دعا میکنم که زایمان خوبی بعدا داشته باشید

میشه شما هم برای من دعا کنید؟من پشت کنکورم 

دعا کنید کنکور قبول شم امسال💓💓💓

گلونی کوردی و جامانه کوردی نماد اصالت و فرهنگ کورد #بژی‌کرماشان#بژی کوردستان

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من براتون دعا میکنم که زایمان خوبی بعدا داشته باشیدمیشه شما هم برای من دعا کنید؟من پشت کنکورم دعا کن ...

دستت درد نکنه عزیزم

رو چشمم انشالله نتیجه ی تلاشاتو به بهترین نحو ممکن ببینی و خدا راه رو برات هموار کنه♥️

یعنی حاملگی انقد بد و درداوره؟

برای همه یکسان نیست ولی یکی گفت اینجوریم یااذیتم درکش کنید

چون حتی بدتراز استارترم هست

منم خیلی حالم بدمیشدباپا دردای شدید تمام نه ماه رو درد داشتم

شبا چهار پنج تا بالش میزاشتم روهم بتونم حالت نشسته بخوابم

اخر بستری شدم 

هم تختیم کل نه ماه رو میگفت حالم بده اب هم نمیتونست بخوره  اب یخ میخورد میگفت شامپو نمیتونم بزنم  نه ماه بدون استفاده ازشامپو وصابون خیلی بده واقعا

خواهر شوهرم ازاینور حتی یکبارم بالا نیاورد

همه مدل هست

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بیشتر ببینید
اره منم به عنوان کسی ک درد پریودیش خیلی بد بوده اینو میگم..ببین خوبی پریودی ۷ روزه اینطوری فوقشدلی ب ...

شوهرتون الانا پیشتونه یا تنهایین؟ چون این دردا خیلی بدن باید آدم یکی کنارش باشه انشالله ی نینی باهوش گیرت بیاد اینهمه درد رو بشوره بره 🥺🌺

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

دستت درد نکنه عزیزمرو چشمم انشالله نتیجه ی تلاشاتو به بهترین نحو ممکن ببینی و خدا راه رو برات هموار ...

مرسیییی گلممم

گلونی کوردی و جامانه کوردی نماد اصالت و فرهنگ کورد #بژی‌کرماشان#بژی کوردستان

شوهرتون الانا پیشتونه یا تنهایین؟ چون این دردا خیلی بدن باید آدم یکی کنارش باشه انشالله ی نینی باهوش ...

پیشمه تا صب میدید زجر میکشم 

دلداریم میداد چون شدید بود حال بدم

تا خوابمون بردش... 

انشالله خیلی ممنون از دعات🥹

برای همه یکسان نیست ولی یکی گفت اینجوریم یااذیتم درکش کنیدچون حتی بدتراز استارترم هستمنم خیلی حالم ب ...

اها ولی اصلا کسی زیاد بهش اشاره نمیکنه من فک میکردم فقط شکم درد و حالت تهوعه

خب ماهم اسی رو درک می‌کنیم ولی خب من هیچی درمورد دردای بارداری نمی‌دونستم البته دیدم میگن طرف بدنش التهاب داره و درد می‌کشه ولی اونجوری ک اسی تعریف کرد رو نشنیده بودم

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

منومیدیدی توبارداریم چی میگفتی🤣تازه علاوه برهمه مشکلاتی که داشتم احتمال زنده موندنمم ۵۰۵۰بود

ازدر درآمدی ومن ازخودبه درشدم                                            گویی کزاین جهان به جهانی دگرشدم

برای همه یکسان نیست ولی یکی گفت اینجوریم یااذیتم درکش کنیدچون حتی بدتراز استارترم هستمنم خیلی حالم ب ...

اره واقعا...

من ده دقیقه وایسم کمرم درد شدید میگیره و پاهام... 🥲

۳ چهار روز بدون غذا موندم چون خونه من بودم و فقط خودم آشپزی میکردم نمیتونستم عذای خودمو ک خودم پختم بخورم فک کن اینجوری بودم ک از ۸ صب تا ۹ شب ۱۰ شب هیچ دهنم نمیذاشتم.. شوهرمم نمیدونست..

از بوی همسرم بدم اومده و نمیتونم زیاد نزدیکش باشم.. بوسم کنه عوقم میگیره.

منم نشسته میخوابم جدیدا🥲

منم ۵ماه اول بارداری فقط با زدن سرم سرپا موندم 

همش تهوع واب دهنم زیادشده بودتهوع اوربود ویار شدید 

خداشکر گذشت.....اسی عزیز انشاالله اینروزا میگذره وبسلامتی بچت بغل میگیری وزیر سایتون بزرگ میشه💜🩵💙

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت