2777
2789
عنوان

چرا تو فضای مجازی به هر کلمه آخرش علی اضافه میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 38 پست
علی اسم امام اول شیعیان هستش شایدبا منظور این کارو می کنن و یه عده کودن هم پشتشو میگیرن و ادامه می د ...

دقیقا کاش قبل تکرار یه اصطلاح دو ثانیه قبلش فکر کنیم

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من همین الان یک توضیح کامل برات میدم چون خوراکم این چیزهاست و کامل سر درمیارم

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞
علی اسم امام اول شیعیان هستش شایدبا منظور این کارو می کنن و یه عده کودن هم پشتشو میگیرن و ادامه می د ...

نه عزیزم اگر اینطور بود محمد رو میگفتن ، الکی واسه خودتون داستان درست نکنید برای فان هست 

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

تا اینجا اومدین بگین بلایندیت یعنی چی؟ یه همچین چیزی بود دقیق یادم نیست

دو نفر بدون اینکه همو ببینن با هم قرار میذارن و صحبت میکنن 

یعنی بدون تاثیر ظاهر در وهله اول نظر میدن درباره هم

بلایند یعنی کور

دیت هم یعنی قرار

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید
بهتره از این اسم استفاده نکنیم علی مرد ترین مرد عالم هست چرا کنارش پرنسس میذارن همون پرنسس خالی بگن

کاردشمنان بدخواهان وفتنه گران  ولیسه گران هستش ..کارهمون ....فروشا هستن 

نه عزیزم اگر اینطور بود محمد رو میگفتن ، الکی واسه خودتون داستان درست نکنید برای فان هست

خب چرا با اسم سام و ساسان وسینا و نیما و...ازاین شوخیا نمی کنن

«اللهم عجل لولیک الفرج»

کودن؟

الان من اینکارو میکنم بدون منظور کودنم دیگه؟

فشن دیزاینر آینده💙🥹✨شجاعتم تو گفتن عقیده و مسائل سیاسی رو از نماد غیرت آقای کاپیتان غفوری گرفتم 😎💙لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام حتی تو بدتر شرایطش حتی اگه ته لیست باشه حتی بره لیگ یک هررر اتفاقی بیوفته پس فک نکنین با توهین‌های شما نظر من برمیگرده👌🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀دلداده ی شیراز و عاشق لر💙

بیشتر ببینید

عزیزم مشخصه با چ منظوری اینو میگن دیگه هرعقل ناقصی هم میتونه اینو بفهمه فان ومان هم مال روسیاهیه

نگاه کن قضیه اینه چند ماه پیش یک رقصی از یه ویدیو که یه گرگ کارتونی بود بین مردم معروف میشه هم خارجیا هم ایرانیا 

بعد یکی اومد به شوخی این گرگ رو گرگعلی خطاب کرد و این یه جورایی شبیه یه شکلی از اسم دادن شد. دیدی مثلا ما ها اسم پسرامون رو میگیم امیر علی و ... اینطوری شد. مثلا شروع کردن به پسرای باشگاهی گفتن باشگاه علی و به دخترایی که خیلی لوسن میگفتن لوس علی (مثل خودم 😂) و دیگه معروف شد و روی همه چی میزارن. هر چند من موافق این کار نیستم و از نظرم اسم علی یک اسم با وقار و زیباست. 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞

بعد امام علی ومابقی امامان  رو فقط شیعه ها قبول دارن وحضرت محمد رو اکثرا قبول دارن. 

«اللهم عجل لولیک الفرج»