2777
2789
این مدل لنوو که گفتم قدیمیه؟ اونوقت سرفیس خودم که بدتره خب میشه بپرسین چی توصیه میکنن بخرم؟ دست دوم ...

کلا لنوو خیلی برا لپ تاپ اوکی نیست 

مگر مدل های خیلی بالا 

میگه خوب استفادتون چیه از لپتاپ 

کارای سنگین یا سبک

میگه برا چی هست کار سنگین نمیتونی اون قدر باهاش انجام بدی

کار سنگین منظور چی 

من ساعت استفادم زیادهویدیو میبینم ولی شاید یکی دوتا برنامه ای چیزی هم بزنم شاید یکی هم بازی اگه نشه هم نمیزنم همینکه کار کنه و تایپ اینا کنم سایت ببینم پی دی اف باز کنم فایل هام توش ذخیره کنم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم میشه از همسرت بپرسی که لپتاپ من ای پی ۵ هست موقع دیدن ویدیو از اپارات یا سایت های دیگه کلا سیا ...

میگه عکس یا مدل لپتاپتو میتونی بفرستی

یا یه عکس از لپتاپت موقعه ای ک فیلم میبینی ک سیاه میشه

کلا لنوو خیلی برا لپ تاپ اوکی نیست مگر مدل های خیلی بالا میگه خوب استفادتون چیه از لپتاپ کارای سنگین ...

و اینکه میخوام لمسی باشه و از اونا که لپتاپ هست و تبلت هم میشه و میشه با قلم روش طراحی ای چیزی هم کرد

عزیزم میشه از همسرت بپرسی که لپتاپ من ای پی ۵ هست موقع دیدن ویدیو از اپارات یا سایت های دیگه کلا سیا ...

لپ تاپ منم پر پر میزنه  ولی اپارت و غیر اپارات براش فرقی نداره

میگه از وقتی خریدی داغ میکرده؟

لپ تاپ خودم یعنی سرفیسه اره هرچقدر بیشتر استفاده بشه بیشتر داغ میکنه و کلا پرپر میزنه و نمیشه نگاه کرد ولی مجبوری میبینم تا عوض کنم ولی نمیدونم چی بخرم

لپ تاپ منم پر پر میزنه ولی اپارت و غیر اپارات براش فرقی نداره

ببین گلم

همسرم میگه احتمال خیلی زیاد لپتاپت سالمه و هیچ مشکلی نداره 

نیاز یه لپتاپ جدید نیست که بخری

فقط باید سرویس بشه و خمیرش عوض بشه

لپ تاپ خودم یعنی سرفیسه اره هرچقدر بیشتر استفاده بشه بیشتر داغ میکنه و کلا پرپر میزنه و نمیشه نگاه ک ...

همین 

بازم اینو بهش گفتم 

میگه ببر برات خمیر ایناشو عوض کن سرویسش کنن 

فقط برا همینه ک داغ میکنه

ببین گلمهمسرم میگه احتمال خیلی زیاد لپتاپت سالمه و هیچ مشکلی نداره نیاز یه لپتاپ جدید نیست که بخریفق ...

میگن صفحه این سرفیس ها باز نمیشه و تعمیرش سخته و کمتر کسی میتونه و میگن این سرفیس 4 پرو ها این مشکل رو دارن و باید مانیتور عوض بشه و کلی زنگ زدیم و پرسیدیم که گفتن 7/8 تومن مانیتورش رو عوض میکنن هنوز اونم باید بفرستیم تهران و بیاد و کلی هم طول میکشه و و منم میگم به جای اینکه به این هزینه کنیم بفروشیم جدیدش رو بخریم بلاخره کسی که استفاده پایینی داره میتونه به بهتزین شکل ازش استفاده کنه ولی من روزانه بیشتر از 10 ساعت کار میکنم و جواب نمیده

میگه عکس یا مدل لپتاپتو میتونی بفرستییا یه عکس از لپتاپت موقعه ای ک فیلم میبینی ک سیاه میشه

نگرفتم ولی کامل سیاه میشه با رگه های سبز که پر پر میکنه از سایت که میام بیرون اوکیه

این کاربر در ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ برای مدت زیادی از سایت رفت💙🧳

همین بازم اینو بهش گفتم میگه ببر برات خمیر ایناشو عوض کن سرویسش کنن فقط برا همینه ک داغ میکنه

خیلی ممنونم از شما 

فقط ببخشید نگفتن تو این رنج قیمتی برای استفاده زیاد چه مدل لپتاپ دست دوم یا استوکی بخرم که خوب باشه؟ لمسی باشه از اونا که لپتاپ تبدیل به تبلت میشه یا کیبورد تا میشه پشتش

ببخشید اینهمه وقتتون رو میگیرم ولی خیلی ممنونم ازتون