2777
2789
ممنونم که نوشتیدنوش این قدره؟برای استفاده زیاد خوبه؟ من خیلی زیاد استفاده دارم و روزی بیشتر از 10 سا ...

نو الان قیمتشو در اوردم تو سایت 47 و 800 هس منم استفادم خیلی زیاده و عالیه مشکلی نداره من 9 ساله دارم خراب نشده تا حالا

بیخیال میگذره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

Graphics: Intel UHD Graphics 620این و نوشته

ببین جی پی یوش چنده

Dedicated GPU

اگه 1 هست خیلی پایینه

ممکنه بعد سه چهار سال به مشکل بخوری

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

من تقریبا 2 ساله لنوو دارم. اون موقع حدود 17 تومن خریده بودم. علت اینکه لنوو رو انتخاب کردم هم این بود که چون ایسوس با همین مشخصات حدود 2 میلیون گرونتر بود. من لپ تاپم رو بیرون نمیبرم و فقط داخل خونه هست و همیشه به شارژ وصله. اگه فقط از باتری استفاده کنم فکر کنم نهایت فقط 3 ساعت جواب بده. البته به نوع استفاده هم بستگی داره. اگه کار سنگین انجام بدم باتری سریعتر خالی میشه. هرچی تعداد سلولهای باتری بیشتر باشه، ساعت بیشتری بدون شارژ کار میکنه.

مدل لپ تاپ من اینه:

IdeaPad 5 15ITL05-i5 8GB 512SSD MX450

برا من اینجوری نیس بستگی ب مدلش داره دست دوم ممکنه اینجوری بشه سعی کن نو بخری حالا ک داری میخری چون ...

ندارم خودمم درامدی ندارم امسال کنکور دارم و برا همین مقدار هم قبلا جمع کرده هام و داده بودم به طلا الان طلا گرونتر شده میتونم بفروشم و یه چند تومنی دستم بیاد و با همینم میشه دست دوم یا استوک خرید یعنی مجبورم 

سلام عزیزم من از سایت رفته بودم اتفاقا داشتم برای مشکل لپتاپم اینترنت رو سرچ میکردم تایپکت اومد عضو شدم حتما که بهت بگم که منم لپتاپم لنووا هست اصلا راضی نیستم مال من ای پی ۵ هست کاش ایسوس میگرفتم

این کاربر در ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ برای مدت زیادی از سایت رفت💙🧳

میگم اون یه نفر نگفت چه مدلی بگیرین؟من قبلا سرفیس 4 پرو استوک خریدم برای استفاده روزانه 2 یا 3 ساعت ...

همسرم 

میگه اگر اول اینجوری نبوده الان داغ میکنه باید خمیرشو عوض کنی و سرویس بشه میگه خودش مشکلی نداره

میگم اون یه نفر نگفت چه مدلی بگیرین؟من قبلا سرفیس 4 پرو استوک خریدم برای استفاده روزانه 2 یا 3 ساعت ...

لنووا منم پر میزنه موقع دیدن ویدیو از سایت با اینکه قوی هست نمیدونم سرچ کن ببین مال من در حد اونی هست که میخوای بگیری یا نه 

همسرم میگه اگر اول اینجوری نبوده الان داغ میکنه باید خمیرشو عوض کنی و سرویس بشه میگه خودش مشکلی ندار ...

عزیزم میشه از همسرت بپرسی که لپتاپ من ای پی ۵ هست موقع دیدن ویدیو از اپارات یا سایت های دیگه کلا سیاه میشه و پرپر میزنه مشکلش چیه؟

ببین جی پی یوش چندهDedicated GPUاگه 1 هست خیلی پایینهممکنه بعد سه چهار سال به مشکل بخوری

نتونستم پیدا کنم جی پی یو چقدر هست از هوش مصنوعی پرسیدم میگه کارت گرافیک مجزا نداره 

همسرم لپ تاپ فروشی داره میگه قدیمی هست ولی خوبه متوسطه

این مدل لنوو که گفتم قدیمیه؟ اونوقت سرفیس خودم که بدتره 

خب میشه بپرسین چی توصیه میکنن بخرم؟ دست دوم یا استوک باشه در اندازه 30 تومن دارم و استفاده خیلی زیادی دارم از لپتاپ شاید روزی بیشتر از 10 ساعت