2777
2789
عنوان

کسی به بچه سوم یا چهارم فکر کرده⁉️توهین ممنوع❌

| مشاهده متن کامل بحث + 3979 بازدید | 255 پست
بچه سه چهارساله همینه پسرمنم خیلی دادمیزنه ووقتی باهم بازی میکنن خونه روسرشون میزارن ولی ارزششو داره ...

خداروشکر..منم هیچکس ب غیر بچهام ندارم.تنهاییم تو بچه هام میبینم.کلا خانواده گرم و صمیمی نداشتم.همه از هم دورن.خواستم با بچه هام تنهایی‌ام پر بشه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استارتر عزیز

فقط پست اولتون خوندم 

می تونم بگم، تجربه در مورد خودم و بهره گیری از تجربه ی دیگران به من نشون داده،هر تصمیمی که بر پایه منطق باشه نتیجه مطلوب داره نه بر پایه احساس

همین 

به ترین ها نصیب تون

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
بچه هر چقدر توی خونه بیشتر در آینده دردسر و دعواهاشون بیشتر به آسایشت فکر کن از یادت میره

همینم فکر می کنم دیگه دارم پشیمون میشم.میخام برم باشگاه یا یکی از لاین های ارایشگری یاد بگیری.آرایشگری دوس دارم

دوست دارم ورزش کنم حتی ب ذهنم رسیده یکی از لاین های ارایشگری یاد بگیرم ..میگم خب ی درگیری ذهنی شده ب ...

محلش نده منم یه چند ماهی بچه دوم میخواستم ولی شوهرم اصلا موافق نبود و قانعم کرد به قول خودت منطقم میگفت نه دلم میخواست ولی،الان خودم اصلا نمیتونم بهش فکر کنم و دوباره خودم تو پروسه بچه جدید بندازم.خدا همینایی که داریم نگه داره.

اگه بخوای هم بنظرم الان زوده هنوز حداقل ۴ سال دیگه صبر کن که اون بچه هات بزرگ شن بعد اون موقع ببین م ...

همین اینم مد نظرم هست.من جدی اقدام نکردم.وفعلاذقصد ندارم اقدام جدی کنم.تا پسرم ب سن مدرسه برسع

درکتون می کنم.ولی من فکر میکنم من نمیتونم درتوانم. نیس ولی بچه دوست دارم .ولی بچه بهونه گیر یا وابست ...

صبر کن بچه هات بزرگ بشن بعد اگه علاقه و توان داشتی بیار

من 4 سال پیش علاقه و توان داشتم همسرم نخواست منم اصرار نکردم الان اون دیگه میخواد و من علاقه دارم ولی توان ندارم واصلا معلوم نیست بتونم دیگه بچه دار بشم