2777
2789
عنوان

کسی به بچه سوم یا چهارم فکر کرده⁉️توهین ممنوع❌

| مشاهده متن کامل بحث + 4006 بازدید | 255 پست
یعنی واقعا از عهده سه تا براومدین؟و واقعا اذیت کننده نیست؟من شوهرم هم نمیخاد.من دوستم چهارمی بارداره ...

شوهرمن حتی توحاملگیم وقتی فهمید دختره گیرداد سقط کنیم ولی الان جونش برادخترش میره ازپسشون برمیایم البته شوهرم کمک میده مالی چندان اوکی نیستیم ولی امیدواری هایی به بهبود اوضاع داریم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرمن حتی توحاملگیم وقتی فهمید دختره گیرداد سقط کنیم ولی الان جونش برادخترش میره ازپسشون برمیایم ال ...

من شوهرم ازمون همین الان فراریه.دخترم خوب نگه میداست کمک میکرد اذیت نشدم زیاد.دومی ک اومد شوهرم و خانوادس دیگه کمکاشون کم شد.شوهرم حوصله بچه ها نداره.حوصله سروصدا نداره میره از خونه بیرون

من شوهرم ازمون همین الان فراریه.دخترم خوب نگه میداست کمک میکرد اذیت نشدم زیاد.دومی ک اومد شوهرم و خا ...

بچه سه چهارساله همینه پسرمنم خیلی دادمیزنه ووقتی باهم بازی میکنن خونه روسرشون میزارن ولی ارزششو داره من که تواین دنیای تاریک نوررو توبچه هامیبینم

اره دقیقا تو این شرایطم.چیکار کنم بنظرتون از این دودلی دربیام هم میخام هم اصلا نمیخام😥

ببین من چند سال توی این برزخ بودم ، از ته دلم بچه سوم رو می خواستم ولی هم شوهرم موافق نبود ، هم عقلم . آخر سر نشستم جدی با خودم فکر کردم ، دیدم دلیلی که عقلم رد میکنه بچه دار شدن رو خیلییییییی محکمه ، متوسل شدم به امام حسین . گفتم حالا که میدونم بچه به صلاحم نیست این عشق رو از دلم ببر و واقعا بردش ، یهو انگار آب ریختن رو آتیش دلم . 

حالا یه جوری شده شوهرم اصرار میکنه برای بچه سوم ، من زیر بار نمیرم 😂😂😂😂

البته این رو هم بگم دلیل من وضع مالی و سختی حاملگی و بچه داری نبود ، اینا رو میشه با برنامه ریزی حل کرد ، مشکل من یه جورایی قابل حل نبود ، شاید برای همین دعام انقدر زود قبول شد 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

خواهرم سه تا داره با فاصله...سه تا دختر داشت اولی مشکل داشت همون اول نموند..دلش همیشه ارزو پسر داشت شوهرش.دوتا دختراش اروم بودن.تا اخر پسردار شد..این پسر اینقد اذیتشون می کنه از همون بچکی تا الان۱۲سالشه کاری کرده سرش سفید شده پیش فعال و بیش از اندازه شیطون..میگه حواست باشه دیگه نباری 

خواهرم سه تا داره با فاصله...سه تا دختر داشت اولی مشکل داشت همون اول نموند..دلش همیشه ارزو پسر داشت ...

اصلا قابل پیش بینی نیست بچه سوم من ماهه از آرومی واذیت نکردن.به خیلی عوامل بستگی داره اخلاق بچه

اگرمیتونی پرستاربگیر ومهدبزار پول که باشه حداقل ۵۰درصد مشکلات حله.

شوهرم مهد نمیزاره بچه ها.ولی خودم تو فکر هستم پسرم ی کلاس فوتیال بزارم.مهد برای ادمای سحر خیز هست ما تا بلند بشن ظهر شده

اصلا قابل پیش بینی نیست بچه سوم من ماهه از آرومی واذیت نکردن.به خیلی عوامل بستگی داره اخلاق بچه

پسرش خیلی شره..ک گفت پشیمونم ک پسر داشتم کاش هر سه دختر بود بسکه پسرش اذیتش کرده و شیطونی می کنه

اگرمیتونی پرستاربگیر ومهدبزار پول که باشه حداقل ۵۰درصد مشکلات حله.

من پسرم پرستار میگرفتم ولی نمیموندن تا ۲سالگی داشتم بعد رفتن تا الان چهارسالشه  نمیشه باهاش تنهایی بیرون رفت

شوهرم مهد نمیزاره بچه ها.ولی خودم تو فکر هستم پسرم ی کلاس فوتیال بزارم.مهد برای ادمای سحر خیز هست ما ...

پسرا که ورزش براشون واجبه منم پسربزرگمومیزارم اوناروکه مدرسه میزاری بیدارمیشی یکی‌روهم بزارمهد البته من خودمم مهدنذاشتم به جزمدت کوتاهی. ولی پول خوب = مهدخوب بدنیست برابچه