2777
2789
عنوان

کسی به بچه سوم یا چهارم فکر کرده⁉️توهین ممنوع❌

| مشاهده متن کامل بحث + 3931 بازدید | 255 پست
صبر کن بچه هات بزرگ بشن بعد اگه علاقه و توان داشتی بیارمن 4 سال پیش علاقه و توان داشتم همسرم نخواست ...

چند سالتونه؟من ی نگرانیم اینه ک سنم بالا بره سخت ترم بشه.من الان سه ماه دیگه ۳۹سالمه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودم میتونم پا بذارم روی دلم چون سرم با کارم گرمهبیشتر نگران پسرم هستم که هیچ چیز راضیش نمیکنه و هنو ...

من دومی اوردم اولی سرگرم بشه الان دوتای دنبال یکی میگردن باهاشون بازی کنه😅

پوشک شده بسته ای ۴۳۰

شیرخشکم دونع ای ۱۴۰

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
بیشتر ببینید

الان میگی توان مالی دارم اما به آینده فکر کن ۵ـ۱۰ سال دیگ 

اوضاع خوب نیست عزیزم طبق تجربه ی گذشته سال ب سال سخت تر میشه . گیرم هم ک آوردی به آینده ش تو این کشور فکر کن ماها ک هستیم دنبال فراریم 

این چرت و پرت های همدم و هم‌صحبت بریز دور 

نسل جدید فرق می‌کنن مردم سال ب سال از هم خبر میگیرن

وقت و انرژیتو و بدنت رو می‌ذاری برا بچه 

اونوقت ک پیر شدی میذارن تو کاسه ت میفهمی چ کلاهی سرت رفته بیخیال شو عزیزم عقل برا همین موقع هاست

وقتی میگی مخالف نیاد ینی توقع داری هرکی بیاد بگه یالا بیار پس ینی تصمیمتو گرفتی

ولی خودت فکر کن ب چیزی ک گفتی شرایط سخت میشه اگر سومی بیاد

خدایی افغانیای دورمونم دیگه روشفکر شدن بچهاشونو مدرسه خصوصی میفرستن و تعداد کم بچه میارن 

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

هزینه های بچه خیلی سرسام اور شده حالا شما برای دوتاشون به گفته ی خودتون اکی هستین برای سومی خیلی باید با برنامه ریزی پیش برین که بچه ها روند زندگیشون تغییری نکنه 

بچه ها خیلی حساسن حداقلش به غذای خوب و تازه نیاز دارن تا رشد خوبی کنن 

خدایا شکرت 😍😍😍😍امضام ناراحتت میکنه؟ نوش جونت غیر ایرانی  از این ناراحتی بمیر 😄 ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️

خونت چن تا اتاق خواب داره حداقل سه خوابه باید باشه و بتونی ماهی ۶تومن برای بچه سوم کنار بذاری اوایل پول شیرو پوشکشه بعدم هرینه مهدو مدرسه وهمینطور هیچی کم نذاری برای اون دوتا فک کن سه تا بچه مدرسه ای با شهریه درکنارش پول مانتو شلوار کیف کفش دفترو‌کتاب هر دوسال یبار یه مسافرت نسبتن خوب به کمیت نبس به کیفیت فرزند پروریه

من جای شما بودم ترجیحم این بود تمرکزم رو از همه لحاظ بذارم روی زندگی ۴ نفره امون

که بهترین زندگی رو داشته باشیم.

هم از لحاظ روحی و روانی ، هم مالی و ..

بهترین سفر ها ، بهترین خوراکی ها ، بهترین تفریح ها

مگه زندگی چیه جز همین که سعی کنیم این چند روزی که هستیم رو خوب بگذرونیم؟ واقعا تعداد بچه ها مهم نیست ، کیفیت زندگی که براشون فراهم میکنیم مهمه

ممکن است که لباس و زبان و رسوم و آداب و معتقدات مردم عوض شود ولی حماقت آنها عوض نخواهد شد و در تمام اعصار میتوان به وسیله‌ی گفته‌ها و نوشته‌های دروغ مردم را فریفت...زیرا همان‌طور که مگس، عسل را دوست دارد، مردم هم دروغ و ریا و وعده‌های پوچ را که هرگز عملی نخواهد شد دوست میدارند..❤️‍🩹 

بیشتر ببینید
من میخام مال خودمم باشم شوهرم هم کمک نیس بچه اولم خونوادع شوهر نگه داشتن دومی هم پرستار گرفتم ولی ای ...

والا اینجوری ک شما میگی خب معلومه چرا دلت بچه میخواد چون دست تنها نبودی ببینی چقدر سخته 

اولی رو دادی دست اونا دومی پرستار گرفتی. 

اوه فقط خودت شوهرت بودی و حسابی بهت فشار میومد دیگ فکر بچه سوم نبودی خب همین دوتا را بزرگ کن به ی جایی برسون 

بعضیا دوس دارن پشت نقاب بچه ها قائم شن ویبگن چون ب جایی نرسیدیم بخاطر بچه ها بوده 

من خودم طرفدار بچه ام

ولی شما فقط دلت میخواد ی بچه بیاری بقیه کمک کنن بزرگ بشه بعدم دوباره بعدی بعدی خب نمیشه مسولیت بچه صفرتا صدش آخرش با مادره