2777
2789
عنوان

خونه ی پسر خاله ی شوهرم رو طراحی کردم دلم می خواست حداقل

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 41 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق داری ناراحت بشی این از بی معرفتیشون بوده که یه اسم نبردن ازتون تشکر مالی نکردن تشکر زبانی که باید ...

به خدا که نیاز مالی ندارم ولی واقعا نیاز دارم به تشکر زبانی یا حداقل گفتن به بقیه

ببین منم یه دوره برای دختر همسایمون کلاس گذاشتم با اینکه شاغل بودمو خسته هربار هم میومد شوهرم مجبورم ...

منم همینطور . 

تازه بعدا به همسایه ها گفته بود پول دادم و هیشکی حرفم رو باور نکرد. میوه و پذیرایی هم از خودم بود 

اما خب من پدرم تازه فوت کرده بود روحیه خوبی نداشتم . اونو واسه پر کردن اوقات فراغتم میخواستم بیاد بخاطر همین زیاد ناراحت نشدم 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بیشتر ببینید
نه نگرفتم نمی دونم بش بگم بفرسته یا نهمن عاشق خونشم چون عاشق همه ی پروژه هامم ...خودم با گوشه گوشه خ ...

خب پولم که نگرفتی

پیام بده بهش بگو واسه پیجم عکس پروژه هامو باید بذارم

شبی میام خودم عکس میگیرم 

بعدم عزیزم مگه ابمیوه یا کیکه که پول نگرفتی؟

پروژه بوده کار خونه انجام دادی زحمت کشیدی مگه میشه پول نگیری 

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋اینجا واسه تبادل نظر، پس اگه با نظر من مخالفی و توی تاپیک تو نظر ندادم ریپ نزن/اقایون درخواست دوستی ندید لطفا

منم همینطور . تازه بعدا به همسایه ها گفته بود پول دادم و هیشکی حرفم رو باور نکرد. میوه و پذیرایی هم ...

ببین میدونی همیشه می اوندن حتی یه کادو کوچیکم نگرفت 

بعد من یبار رفتم خونشون بخدا ظرف شکلاتو و خوراکی رو جلوم نگرفت گذاشت رو میز و اصلا نه خودشون برداشتند نه به من تعارف کرن انگار دکور بود فقط 

حالم بد شد از این اخلاق

به مامانت بگو به خالت بگه پولشو بدن بهت

نه عزیزم اینو که نمی گم فقط دلم می خواست یه اشاره ی کوچیک که خب نشد...نمی دونم شاید الان ذوقشو داره خستند از لحاظ مالی خالی شدند شاید بعداً بگه تلاشمو می کنم مثبت ببینم 

ممنون که خوندید همین که اینجا شنیده شدم آروم شدم

به خدا که نیاز مالی ندارم ولی واقعا نیاز دارم به تشکر زبانی یا حداقل گفتن به بقیه

خودت گفتی پول نمیخواد یا خودشون گفتن؟اگه نگفتی یه شماده کارتم بفرست واسشون چرا ارزش کارتو کم میکنی

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋اینجا واسه تبادل نظر، پس اگه با نظر من مخالفی و توی تاپیک تو نظر ندادم ریپ نزن/اقایون درخواست دوستی ندید لطفا

خودت گفتی پول نمیخواد یا خودشون گفتن؟اگه نگفتی یه شماده کارتم بفرست واسشون چرا ارزش کارتو کم میکنی

نه اصلا در مورد پول حرف زده نشد...اگه می خواستم بگم اولش باید می گفتم حق باشماست اولش می گفتم که ارزش کار کم نشه بعد نمی گرفتم 

نه اصلا در مورد پول حرف زده نشد...اگه می خواستم بگم اولش باید می گفتم حق باشماست اولش می گفتم که ارز ...

این که گذشت ولی دیگه مفتی واسه کسی کاری نکن مثل همون قضیه که هر زنی که خرج داره ارج داره کارم همینطوره هرچقدر هزینه بگیری کارت بهتر ب چشم میاد