2777
2789
عنوان

بیهوشی

306 بازدید | 32 پست

دوستان من یکونیم سال پیش دماغمو عمل کردم بعد الان از یه طرف ک نگا میکنی استخون ببینیم زده بیرون امروز رفتم پیش دکترم گفت 2ونیم ملیون میشه هزینه اش بری کلینیک تایم کوتاه بیهوشت کنم اونجاشو درست کنم دوباره استرس بیهوشی اومده تو جونم بازم میترسم از بیهوشی واینا

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیهوشی ترس نداره یه حس خیلی خوبه

همش استرس این بیهوشی لعنتی رو دارم یبار تجربه اش کردم ولی میترسم بازم و اینکه بعد بیهوشی داشتم میکردم از عوارضش

انقد. بالا آوردم داشت جونم درمیومد سر درد سرگیجه وای یادم میوفته مو به تنم سیخ میشه

ای وای 

مایعات زیاد بخور بعدش

بعد سعی کن فعالیت نکنی 

همش استراحت کن 

چون ادم که راه میره تهوع و سرگیجه اش بیشتر میشه 

ای وای مایعات زیاد بخور بعدشبعد سعی کن فعالیت نکنی همش استراحت کن چون ادم که راه میره تهوع و سرگیجه ...

یعنی من یه هفته مردم زنده شدم بخدا حالا دکترم گفت تایم کوتاه میگم یعنی تایم کوتاه راحتترع بنظرت؟

یعنی من یه هفته مردم زنده شدم بخدا حالا دخترم گفت تایم کوتاه میگم یعنی تایم کوتاه راحتترع بنظرت؟

اره معمولا عمل سبکتر باشه عوارض بیهوشی هم کمتر هست 

ولی الان روشهای بیهوشی تغییر کرده من شنیده بودم که قدیما مردم خیلی استفراغ میکردن و الان دیگه عوارض بیهوشی کمتر شده حالا شاید عمل بینی فرق داره بیهوشیش با عملای دیگه 

اره معمولا عمل سبکتر باشه عوارض بیهوشی هم کمتر هست ولی الان روشهای بیهوشی تغییر کرده من شنیده بودم ک ...

بخدا وقتی اسم بیهوشی میاد همش میترسم بهوش نیام دوباره اون فکرای قبل عمل اومده تو سرم

بخدا وقتی اسم بیهوشی میاد همش میترسم بهوش نیام دوباره اون فکرای قبل عمل اومده تو سرم

ببین عوارض رو ممکنه داشته باشی که بالاخره برطرف میشه 

بهوش نیومدن هم معمولش اینه که دکترای بیهوشی تو عمل ازت میپرسن که سابقه بیهوشی داری اگه با دومت به بعد باشه وقتی میگی اره داشتم دکتر بیهوشی یه نفس راحت میکشه چون معمولا کسی که سابقه بیهوشی داره مشکلی براش پیش نمیاد معمولا همیشه مشکل واسه کسایی پیش میاد که سابقه بیهوشی نداشتن