2777
2789
عنوان

خونه ی پسر خاله ی شوهرم رو طراحی کردم دلم می خواست حداقل

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 41 پست
دارم می نویسم عزیز...من نمی دونم این چه حرفیه نی نی سایتی ها یاد گرفتند هی می گن چرا دیر می‌زاری...خ ...

معلومه اعصاب خرابه اسی اروم باش ادامه بده ما هستیم😂

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋اینجا واسه تبادل نظر، پس اگه با نظر من مخالفی و توی تاپیک تو نظر ندادم ریپ نزن/اقایون درخواست دوستی ندید لطفا

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من توقع دارم حالا که خونه ساخته شده یه نفر اشاره ی کوچیک کنه اینجا طراحیه کیه...

روزی که مهمون بودیم خونشون همه بودن همه به وجد اومده بودند از قسمتهای مختلف و بارها می گفتند اینجا چه جالبه اینو چه خوب درآوردید...پرتی ها چه خوب شده...رختشوی‌خانه عالیه

پنتری رومه جالبه...اتاق پرو چه خوب شده

اما از دریغ از اشاره ی یه نفر

که دست رها درد نکنه...همین ...همین خشک خالی...

من توقع دارم حالا که خونه ساخته شده یه نفر اشاره ی کوچیک کنه اینجا طراحیه کیه...روزی که مهمون بودیم ...

عکس نگرفتی مگه به عنوان نمونه کار که استوری کنی؟

انقد گفای تعریف کردن منم دلم خواست کاش دعوت بودم میدیدم😂😂

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋اینجا واسه تبادل نظر، پس اگه با نظر من مخالفی و توی تاپیک تو نظر ندادم ریپ نزن/اقایون درخواست دوستی ندید لطفا

من توقع دارم حالا که خونه ساخته شده یه نفر اشاره ی کوچیک کنه اینجا طراحیه کیه...روزی که مهمون بودیم ...

ببین منم یه دوره برای دختر همسایمون کلاس گذاشتم با اینکه شاغل بودمو خسته 

هربار هم میومد شوهرم مجبورم می‌کرد پذیرایی کنم در صورتی که شاگرد بود و اصلا وظیفه نداشتم بعد یه مدت داداشم برداشت آورد با خودش 

همسایمون دریغ از یه هزارتومنی ....

الان اعصابم خورده حرفشب یوفته میگم حسابکنه

خب اونجا بودی خودت میکفتی 

این چیزا کمپوت و بیسکویت نیس که روت نشه بگی من آوردم ...

با صدای بلند میگفتی واقعا خوشتون اومد؟؟ والا همه تلاشمو کردم که خوب دربیاد و شرمنده عروس خاله نباشم و ...... 

تقصیر خودتم بوده 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بیشتر ببینید
اگر اینستا داری اونجا عکس بذار نمونه کار و.....

اینم خوبه 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بیشتر ببینید
عکس نگرفتی مگه به عنوان نمونه کار که استوری کنی؟انقد گفای تعریف کردن منم دلم خواست کاش دعوت بودم مید ...

نه نگرفتم نمی دونم بش بگم بفرسته یا نه

من عاشق خونشم چون عاشق همه ی پروژه هامم ...خودم با گوشه گوشه خونه خاطره دارم چون توش زندگی می کنم قبل از اینکه خودشون زندگی کنند...