2777
2789

چرا اخه واسه هر نهایی باید غمبرک بگیرم چرا نرسیدم فیزیکو تموم کنم بچها توروخدا بگید چیکار کنم حالم خوب نیست واقعا😭💔

هیچکس تو این دنیا وفادار نیست، هیچکس تو این دنیا پشتت نیست، هیچکس تو این دنیا همیشگی نیست، ته همه واژه‌ها میرسی به خودت و میبینی فقط خودتی و خودت❤️‍🩹🎈.

هیچی

بخواب فردا پاشو برو امتحان بده

تو بدترین حالت ۱۰، ۱۲ میشی پاس میکنی

اصن چیز مهمی نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید

چون سخته ولی باید قوی باشی ، اگه کم مونده بخون تموم شه

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچیبخواب فردا پاشو برو امتحان بدهتو بدترین حالت ۱۰، ۱۲ میشی پاس میکنیاصن چیز مهمی نیست

فیزیک نهایی قبلن پاس کردم امسال واسه نمره بالا ثبت نام کرده بودم نرسیدم😭💔

هیچکس تو این دنیا وفادار نیست، هیچکس تو این دنیا پشتت نیست، هیچکس تو این دنیا همیشگی نیست، ته همه واژه‌ها میرسی به خودت و میبینی فقط خودتی و خودت❤️‍🩹🎈.

چون سخته ولی باید قوی باشی ، اگه کم مونده بخون تموم شه

زیاد مونده💔

زیاد مونده💔

تا جایی که میتونی بخون بقیش هم خدا بزرگه ، 

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
فیزیک نهایی قبلن پاس کردم امسال واسه نمره بالا ثبت نام کرده بودم نرسیدم😭💔

فدا سرت

تو هیچکدوم از این نمره ها برای هیچکس نریدن قول بهت میدم

الانم نه گریه کن نه استرس بکش

میری امتحانتو میدی یا میشه یا نمیشه

غصه نداره

با یه اشتباه که کل مسیرت خراب نمیشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید
فدا سرتتو هیچکدوم از این نمره ها برای هیچکس نریدن قول بهت میدمالانم نه گریه کن نه استرس بکشمیری امتح ...

ولی تراز نهایی میاد پایین من هرچی تلاش می‌کنم بدتر میشه بهتر نمیشه بخدا دیگه نمیدونم چیکار کنم از استرس از خودآزاری خودخوری ناراحتی بیقراری شب نخوابیدن حرف شنیدن جر و بحث کتاب دفتر فیلم درسی حالم بهم میخوره😭💔

ولی تراز نهایی میاد پایین من هرچی تلاش می‌کنم بدتر میشه بهتر نمیشه بخدا دیگه نمیدونم چیکار کنم از اس ...

اصن هیچکدومش مهم نیست

بهترین دانشگاه ایرانم بری باز اونقدر فرق آنچنانی تو مسیرت ایجاد نمیکنه که بگم خوشبخت مطلق میشی

فقط هر دانشگاهی شده برو که سریع تر زندگیتو بسازی

باقیش استرس الکیه

بیشتر ببینید