2777
2789

داغون شدم روانی شدم 

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

خوردم راکوتان هیچی اثر نمیکنه

فشیال 

کاسنی و...

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ازینایی ک پر صورتشون میشه یدفه؟قرمز و ملتهبه؟

اره دقیقااآا

باید بری دکتر خب برا جوشای کوچیک و ضعیف داکسی سایکلین میدن

بقران اونم هم خوردم هیچی 

اره دقیقااآا

من از اینا بودمم 

راکوتان بدترم کرد 

داکسی سایکلین فقط نصف میکرد 

یه دوره یه دکتر گفت فلوتامید و اسپیداکتون بخورم 

اون جوشامو برد . ولی فلوتامید پیدا نمیشه تو ایران ، از بازار ازاد تهران یکی برام پیدا کرد

اره دقیقااآا

ی دکتری تو تهران بود کارش اینا بود

من قبلا رفتم یه پسره سربازه تمام صورتش جوش بود اومد کلی دارو بهش داد گفت قول میدم خوب شی

ولی دیگ بعدشو ندیدم 

اما بیمارای اینطوریم خیلی داشت

هرجا دیدی "تبادل نظرمون" داره تبدیل به "تبادل بحث" میشه لطفا دیگه ادامه نده❤️
من یک قرص خوردم عالی بود ولی باید زیر نظر پزشک باشی این قرص ها اکثرا هورمونی بدون تجویز دکتر استفاده ...

میشه بگی لطفا