2777
2789

خانوما مدتیه که یه حاجت مهم دارم وهنوزبه حاجتم نرسیدم نذرهم زیادکردم ولی نرسیدم الان یه جاخوندم میشه به شهدا متوسل شد و ازشون خواست که پیش خدا واسطه بشن واسه حاجت روایی حالا شما میدونین که به کدوم شهید باید متوسل بشیم یا اینکه چه نذری بکنیم اگه میدونین بگین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من خیلی اتفاقی با شهید محمدرضا تورجی زاده اشنا شدم 

معروفه به شهید سه سوت یعنی خیلی زود حاجت میده هر کسی که بهشون متوسل شده زود حاجت گرفته 

حالا من خودم بخاطر حاجتم به ایشون متوسل شدم امیدوارم که برسم بهش

همشون خوبن.. ببین سه شنبه ها مثلا فردا بخون.. سه تا سوره یس نذر میکنی از طرف شهید سید مجتبی صالحی خانساری تقدیم به امام زمان میکنی دوتاشو میخونی یکیشو میزاری هفته اینده ان شاالله ک حاجت گرفتی میخونیش 

یکی دیگ هم شهید سجاد زبرجدی عالیه..حتما نذرش کن.. هم سوره یس هم صلوات هرچی میتونی

ولی بالا خوندم انگار شهید تورجی زاده رو میگن شهیدی ک سه سوته حاجت میده..من همش فک کردم زبرجدیه.. ولی خب چ اشکال دارع اینجوری فهمیدم همشون عالین

دعا میکنی خدا منو عشقمو قسمت هم کنه و آرزوم با صلاح خدا یکی بشه 

من خیلی اتفاقی با شهید محمدرضا تورجی زاده اشنا شدم معروفه به شهید سه سوت یعنی خیلی زود حاجت میده هر ...

چجور نذری کردی؟ منظورم اینه که موقع نذرچی گفتی؟ زیارت عاشورا،یاسین و اینجورچیزا خوندی یا همینجوری تودلت بهش متوسل شدی؟