2777
2789
عنوان

صورتم خیلی جوش میزنه ی قرص جز راکوتان بگین تو رو قران

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 24 پست
دکتر باید بری تغذیه هم رعایت کنیخب شما تخمه بخوری شیرینی زیاد بخوری معلومه جوش میزنی

جوش های کیستی یطورین آب هم بخوری جوش میزنی 

بعد درد دارن هیچی 

توش چرک میس خونابس ، فشار بدی دوماه یه حجم بزرگ صورتت بنفش میشه 

قرص های کیستی یطورین آب هم بخوری جوش میزنی بعد درد دارن هیچی توش چرک میس خونابس ، فشار بدی دوماه یه ...

اها اره خب هورمون خیلی تاثیر داره

در عجیب ترین جای تاریخ ایستاده ایم ‌‌؛ کاش کسی ما را بنویسد....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از اینا بودمم راکوتان بدترم کرد داکسی سایکلین فقط نصف میکرد یه دوره یه دکتر گفت فلوتامید و اسپیدا ...

چند وقت خوردی 

و چطوری هر چند ساعت 

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
چند وقت خوردی و چطوری هر چند ساعت

چهار ماه اینا خوردم ۸۰ ،۹۰ درصدش رفت . یعنی جوش کیستی دیگه نزدم فقط سر سفید داشتم که برا اون الان داکسی سایکلین میخورم 

قرصارو هرروز میخوری روزی نصف یه قرص فلوتامید . یدونم اسپیداکتون کامل 

چهار ماه اینا خوردم ۸۰ ،۹۰ درصدش رفت . یعنی جوش کیستی دیگه نزدم فقط سر سفید داشتم که برا اون الان دا ...

میشه درخواستم قبول کنی تو رو خدا 

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
چهار ماه اینا خوردم ۸۰ ،۹۰ درصدش رفت . یعنی جوش کیستی دیگه نزدم فقط سر سفید داشتم که برا اون الان دا ...

مشکلت هورمونی بود ؟

من لاکتوزینک گرفتم شنیدم خیلی خوبه ازمایش دادین؟ دکتر رفتین؟ ایشالا حل شه برای شمام

نه فعلا همین یکی رو با زالو امتحان نکردم