2777
2789
عنوان

بنظرتون این مدل معرفی کردنش نشون خودشیفته بودنش بود

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 26 پست
بیشعور تویی که از این لفظ استفاده میکنی من توهین نکردم ولی لیاقتت همبنه

خدا شفات میده

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو عزیزم

ببین اونجوری قربون صدقم میره تو عملش اینطور برخورد نمیکنه

مثلا من نمیخام مانعش بشم چون بالاخره اونم رفیق داره ونیاز داره ی تایمی با رفیقاش باشه مثلا بش میگم اگ ۱۲ ساعت پیش اونایی اون وسط ی پیامی بم بده بفهمم ب یادمی ولی فراموش میکنه یا کلا کم انجام میده

و....

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬
ببین اونجوری قربون صدقم میره تو عملش اینطور برخورد نمیکنهمثلا من نمیخام مانعش بشم چون بالاخره اونم ر ...

نه این نمی تونه علامت خودشیفتگی باشه و بیشتر یه ویژگی مردانه اس... فرض کن مغز انسان ۸ تا اتاق داره‌‌‌... برای مردان اینطوریه که عشق به پارتنرش در یه اتاق جا داره و در یک تایمی میره عشق ورزی شو انجام میده و میره توی اتاق بعدی که مثلا شغلشه یا دوستاشه و ریگه ارتباطی با اتاق قبلی برقرار نمی کنه.... در واقع حضور همزمان در اتاق ها براش سخته اما زن برعکسه در یک زمان هم می تونه از معاشرت با دوستاش لذت ببره و هم حواسش به پارنترش باشه در واقع به چند تا اتاق همزمان سر بزنه... چون زن ها ریزبینانه تر به جریانات نگاه می کنند همزمان چندتا کارو می تونن انجام بدن ولی مرد ها در آن واحد معمولا فقط یک کارو انجام میدن..‌ حالا این وسط شاید مردی باشه که بتونه وسط مهمونی با دوستاش به پارنترنش زنگ بزنه اما خب خییلی کم پیش میاد. و یه جورایی استثنا هست..‌. من خودم با اینکه خانمم اما این ویژگی مردانه رو دارم وقتی توی جمع دوستامم خانواده و همه چیز فراموشم میشه..‌ خییلی هم مهربون و دلسوزم و همشونو دوست دارم اما سرم گرم بشه از یه چیزایی غافل میشم ولی اصلا آدم خودشیفته ای نیستم فقط بر خلاف ویژگی زنان که چند بعدی ان من تک بعدی ام. پارنترتون هم تک بعدیه و کاملا مطابق همجنساش برخورد می کنه...دقت کنی مثلا اگر یه مشکلی توی محیط کارش باشه یا اگر درگیر یه اتفاق کاری مهم باشه کمتر دوست داره با اطرافیانش ارتباط بگیره و به قولی میره توی غار تنهاییش... چون براش سخته همزمان درگیر دو تا مساله مهم باشه...

درخت را به نام برگ🍀 بهار را به نام گل🌺 و مرا به نام کوچکم صدا بزن🧕کاربری قبلی Nasima89@
نه این نمی تونه علامت خودشیفتگی باشه و بیشتر یه ویژگی مردانه اس... فرض کن مغز انسان ۸ تا اتاق داره‌‌ ...

این ی نشونش بود کلا حرفاش از عملش جلوتره

نه این نمی تونه علامت خودشیفتگی باشه و بیشتر یه ویژگی مردانه اس... فرض کن مغز انسان ۸ تا اتاق داره‌‌ ...

خدا نکنه گیر خودشیفته بیفتی ولی چندتا ویژگی شونو میگم تا خودت ارزیابی کنی؛

دروغ زیاد میگن حتی دروغ های بی مورد و الکی که اصلا چیز مهمی هم نیست

حسودن و اگر کسی بالاتر از خودشون باشه همش می خوان پایین بیارنش 

هیچ وقت ازت تعریف نمی کنن و خوش تیپ بودن یا خوشگلی تو به روت نمیارن

از اینکه دیگران از شما تعریف کنن نفرت دارن

چون دوست ندارن شما از اونا بالاتر باشی دائم کنترلت می کنن که نکنه در حال ارتقا خودت باشی 

از انتقاد به شدت بی زارن

کارهای شخصی شونو می اندازن گردن شما 

و در نهایت همه این کارا به شما حس بی ارزشی کمبود اعتماد به نفس میده...

درخت را به نام برگ🍀 بهار را به نام گل🌺 و مرا به نام کوچکم صدا بزن🧕کاربری قبلی Nasima89@
این ی نشونش بود کلا حرفاش از عملش جلوتره

خب شاید یه ویژگی شخصیتی بدی مثل بدقولی رو داره‌.‌. ربطی به خودشیفته بودن نداره... بدقولی بیشتر از عدم مسوولیت پذیری ناشی میشه. خودشیفته ها خیییلی ویژگی های بد دیگه هم دارن... 

خب شاید یه ویژگی شخصیتی بدی مثل بدقولی رو داره‌.‌. ربطی به خودشیفته بودن نداره... بدقولی بیشتر از عد ...

خانوادش اولویت تر هستن تا من .

خانوادش اولویت تر هستن تا من .

عزیزم الان اکثر پسرا همینن... بی اغراق ۹۰ درصد خواستگارای من به شدت وابستگی شدید به خانواده داشتن و من تنها به همین دلیل ردشون کردم... نمی دونم چرا مردای این زمونه اینطوری شدن..‌. طرف ازدواج کرده دو تا بچه هم داره شوهرش اینطوریه... اینکه دیگه قانونا و روی سند به شما تعهدی نداره می خوای اینطوری نباشه؟ اگر خیلی شدیده فقط فرار کن

من خواستگاری دارم که ۴ ساله سه بار ازم خواستگاری کرده ولی رفتم مشاوره و نظر مشاور هم راجع بهش مثبت نبود..‌ تمام فکر و ذکرش خانوادش بود... دلیلش هم بر می گشت به سختی هایی که قبلا کشیدن... این فکر می کنه ناجی خانواده شه و انگار مدیون اوناس...

عزیزم الان اکثر پسرا همینن... بی اغراق ۹۰ درصد خواستگارای من به شدت وابستگی شدید به خانواده داشتن و ...

تو فک کن ماالان بحث کردیم من ناراحتم بعد داداشش داره صداش میکنه بمن میگ صب کن الان میام از ساعت دو منو ول میکنه میره ۶ غروب میا

تو فک کن ماالان بحث کردیم من ناراحتم بعد داداشش داره صداش میکنه بمن میگ صب کن الان میام از ساعت دو م ...

اگر همیشه این کارو می کنه و توضیح قانع کننده ای برای کارش نداره باید جدی تر به ادامه رابطه فکر کنی اما اگر دو سه بار بوده و کار واجبی داشته میشه چشم‌پوشی کرد. بعضی آقایون در چینش اولویت ها مشکل دارن. در همه فرهنگ ها و در همه جای جهان شریک عشقی یا همسر بر همه کس اولویت داشته و داره... 

من ی دوستی داشتم ک شماره موبایلشو روس تابلو نوشت و زیرش نوشت خانم فلانی 

منم بهش پیام دادم ک شماره منو داشته باشه براش نوشتم خانم فلانی ؛ بنده خانم فلانی هستم

راستش من دوست ندارم این مدل صحبت کردنو

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸