2777
2789
عنوان

مامان بزرگم جلو همه کوچیکم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 27 پست
عزیزم روی رفتار و برخوردات تمرکز کن و فکر کنشاید مشکل از خودته که باهات ارتباط نمیگیزن

اینا اینجورین کلا 

چند ماه پیش که خیلی لاغر شده بودم هی دور سرم میچرخیدن خودشونو گم کرده بودن همش میخواستن ارتباط بگیرن الان که یکم وزن اضافه کردم اینجورین 

چون اعتماد بنفس خودمم اومده پایین خوشم نمیاد باهاشون حرف بزنم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اینا اینجورین کلا چند ماه پیش که خیلی لاغر شده بودم هی دور سرم میچرخیدن خودشونو گم کرده بودن همش میخ ...

ببین عزیزم... شما وقتی لاغر کردین.. خودتون به خودتون ارزش میدادید...  و اعتماد به نفس داشتین.. ببین عزیزم آدما به کسی که اعتماد به نفس دارن.. بها میدن

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..

مگه چقدر اضافه وزن داری که خودتو اینجوری میکوبونی اصلا اضافه وزن چیزی نیست که بقیه بخاطرش بهت محل بدن یا ندن من الان تقریبا ۲۰ کیلو اضافه وزن دارم ولی کم کم دارم کمش میکنم بیخیال باش ای کاش منم مثل تو بودم تو جمع ها میتونستم ساکت باشم ولی جنبه ندارم یهو میبینم دگ از وسط حمع نمیشم خیلی دوست دارم درونگرا بشم 

یه فروردینی بی حوصله