2777
2789
عنوان

با ازدواج تو سن کم موافقید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1110 بازدید | 115 پست
به نظر من به سن و سال اصلا ربطی ندارههر وقت به پختگی و درک و شعور عاطفی رسید میتونه ازدواج کنهحالا ی ...

به نظرم این پختگی یه چیز من درآوردی از جامعه ماست ، چون آمار طلاق رو که میبینم اصلا همخوانی ندارن باهم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اینجا موافق کودک همسری هم هستن چه برسه به ازدواج بعد ۱۸ سالگی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید
همیشه نظراتتو میخونم و لذت میبرمخیلی منطقی و درست به قضیه نگاه میکنی

لطف داری عزیزممم❤️

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیشتر ببینید

بستگی داره به شرایط اینکه موافق باشم یا نباشم. 

یکی تو روستاست، باید زیر 20 ازدواج کنه

یکی تو یه شهر بزرگ زندگی میکنه که بعد از 30 تازه وقت ازدواجشه

و یه نکته دیگه همه دخترایی که مجرد می مونن پر انرژی و فعال و زرنگ نیستن که موفق و مستقل بشن 

من 31 سالگی عقد کردم، اون موقع هم تحصیلات ان چنانی داشتم، هم شغل، هم کلی هنر مختلف. 

اما چندتا از دوستام که مثلا 34سالگی ازدواج کردن، نه شاغل بودن، نه ادامه تحصیل دادن نه رفتن سراغ یه مهارت خاصی

همش خونه نشینی کردن، خب اینا 24سالگی ازدواج کرده بودن براشون بهتر بود. وقتی دختری برای تحصیل و کار زرنگ نیست بهتره زود ازدواج کنه. اما اگه توانایی داره درس بخونه، شاغل شه بعد ازدواج کنه

مخالفم ۲۲ سالمه درسم تموم شده شاغلم هنوزم به ازدواج فکر نمیکنم می‌خوام ارشد بخونم بعد ارشدمم یکی دوس ...

کار درستی میکنی اینایی ک بات مخالفن خودشون توسری خور شوهر و خانوادشن من ۳۰ ازدواج کردم واقعا راضیم چیه بابا تو سن کپ

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

[QUOTE=37 6893737]به نظرم این پختگی یه چیز من درآوردی از جامعه ماست ، چون آمار طلاق رو که میبینم اصلا همخوانی ندارن با ...[/QUOTE]

طرفدارای کودک همسری دراوردن از خودشون حالا استارتر کودک نیست 

اما هیچ وقت پختگی یه دختر ۱۵ ساله با دختر ۲۵ ساله ای که دانشگاه رفته و تو جامعه س نیست مگه اینکه پختگیو تو روابط زناشویی و انجام امورات خونه معنی کنیم 

خدایا شکرت 😍😍😍😍امضام ناراحتت میکنه؟ نوش جونت غیر ایرانی  از این ناراحتی بمیر 😄 ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️

نظرات رو که خوندم موندم چی بگم نود درصد نظرات مثل خانوادم بود

واقعا متاسف شدم تو گوش نکن 

مهربونا میشه برام صلوات بفرستین به اون چیزی که میخام برسم .ممنون🥰🥲 دعام کنید