2777
2789
عنوان

حس میکنم شوهرم اصلا دوسم نداره

231 بازدید | 9 پست

دلم نمیخاد اینجوری باشیم همش بحث داریم سرهرچیزی  ماعاشقانه ازدواج کردیم فک میکردم زندگیمون خیلییی قشنگ ترباشه ولی شوهرم همش مشغول کار بعدحس میکنم اصلا محبت وتوجهشو بهم نشون نمیده میادخونه هم دلش میخادفقط بره تواینستا بچرخه اگه من باهاش حرف نزنم حرفم باهام نمیزنه بعضی وقتا باید یه حرف وچندبار تکرار کنم تاجوابمو بده  من واقعا هنوزم خیلی زیاد دوسش دارم اونم میگه داره ولی چیزی که توعمل نشون داده شه خیلی مهم تره اینکه من ببینم واسه خوشحالیم یکارکوچیک حداقل انجام بده نه که اون فقط مشغول کار وخودش باشه منم فقط بچه داری وخونه داری

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

همینکه داره برای شما و زندگیتون سخت کار میکنه یعنی عشق

ولی من فقط پول وکارکردن اونو نمیخام تازه وقتی نه تفریح نه مسافرت بریم چه فایده ای داره دوستام با درامدخیلیی کمتر همش مسافرت وبیرون واین ور اون ورن

سعی کن از خودش بپرسی . بعدم مردا اگه مشکلی داشته باشن میرن ت خودشون فکر نکن که دوست نداره

نه توخودش نیست دوس داره میادخونه واسه استراحت بره توگوشی 

خب بقیه تایمم که سرکاره خب منم نیاز دارم برام وقت بزاره ازون مهم تره یکم محبت واقعا خیلی وقت  بیشتر رابطمون شده فقط بحث

اصلا بهش غر نزن ک بدتر ازت دور میشه

بجاش برنامهای جدیدی وارد زندگیتون کن ک از بی روحی دربیاین

اگه هزینه سفرو وقتشو ندارین بجاش با تور برید گردش 

وقتی سرش تو گوشیه عطر بزن بغلش کن.از خاطراتتون صحبت کنین تا یادتون بیاد چقد عاشق هم بودین

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟