2777
2789
عنوان

وکیل خوب

15 بازدید | 1 پست

بچه ها کسی وکیل طلاق خوب میشناسه؟ بدون حضور همسرم و من دنبال کارا بره؟ نه که پول داشته باشم میخوام یخچالم رو بفروشم واسه جهیزیه ام رو پول وکیل بدم. چون تو عقد هستیم... یکساله همسرم نمیتونه خونه اجاره کنه... مشکل مالی بدجور خوردیم... همش بدهکاره..از شغلش اخراج شده... با حساب من گوشی قسطی خرید قسطش زو نداد افتاد گردن من... مجبور شدم حلقه عقدم رو بفروشم.... کلا بدبختی هام یکی دوتا نیست... الانم که دشمن هم شدیم مدام تو پیام داریم باهم میجنگیم... گفت برو کارای طلاق و کن میام امضا میکنم..ولی میدونم اذیتم میکنه.. گوشواره گوشم رو فروخت یه بار برای قسط ماشینش... این ماه هم حلقه من رفت... ماه های قبلش هم حلقه خودش و گوشیش و فروخت... دیوونه شدم تو این زندگی... خونوادش بی عار و بی خیال یه زنگم نزدن بهم..‌ حالا صبح میخوام برم دادخواست طلاق بدم... 

این پروسش یکم طولانیه چون :

اگر از باب فسخ نکاح بخواین پیش برید باید تدلیس زوج رو ثابت کنید که گفته باشه من تمکن مالی دارم ولی نداشته.

اگر از باب طلاق بخواین پیش برید میتونید از باب ترک انفاق پیش برید که اون هم قضات برای اثباتش دهن آدم رو اتوبان میکنن

از باب عسروحرج هم میشه پیش رفت

منتها توی این زمینه پیشنهاد میکنم هم ترک انفاق هم عسروحرج رو جزو دلایل طلاق ذکر کنید اگز هم جزو شروط ضمن عقدتون ترک انفاق باشه که چه بهتر و به اون استناد کنید

✒️تا ابد کارآموز علم حقوق هستم.🔴هرکسی هرچی داره و هرکاری بلده باید رایگان بیاره وسط برای مردم.❤️به خاطر ادای احترام به امام عصر(عج) و امام رضا(ع) مطالب حقوقی جمعه هرهفته حدود ساعت هشت شب منتشر میشه(ولی اکثرا روزانه هم مطلب میذارم).🌹منبع درآمدم خارج از نی نی سایته و اینجا صرفا مشاوره حقوقی رایگان میدم اگر سوالی داشتید لطفا کوتاه تایپ کنید. ممنون.💔پس از محو ما خواهند فهمید ما که بوده ایم ؛ چه میخواستیم و چه کردیم.(برشی از آخرین نامه میرزا).✊️به یاد مردی که لقبش میرزا کوچیک خان جنگلی بود و دشمنان این خاک و این ملت حتی با شنیدن اسمش فشار میخورن.

بیشتر ببینید