2777
2789
عنوان

خواستگارم زنگ نزد

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 51 پست
وقتی نمیخوان چرا خودشونو مشتاق نشون میدن

عزیزم مردا یکم صبورتر از ما خانما هستن ما بیشتر عجولیم..دیروز عصر بوده دیر نشده ک..انشاالله زنگ‌میزنه نگران نباش هر چی ب صلاحته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا یه روز گذشته فرصت بدین به هم سبک سنگین کنید خودتم بشین فکر کن ولی خیلی جدی نگیر

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درست نیست به اجبار نی نی سایت گرامی همینجوری زدن😁😅

بیشتر ببینید
ناراحت نمیشم ولی کاش میگفت چرا نخواست حداقل عیبمو بدونم اصلاح کنم خودمو

شاید از دید بقیه عیب نبوده از دید ایشون عیب بوده بلاخره قرار نیست همه از همه خوششون بیاد که...بعدم حالا شاید چندروز دیگه تماس بگیره گل خوشگلم🌹😍

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درست نیست به اجبار نی نی سایت گرامی همینجوری زدن😁😅

بیشتر ببینید
من نمیخواستم برم مامانم زورکی گفت برو .احتمالا چون سطحش از من بالاتر بوده منو در حد خودش ندیده

چه ربطی داره مرد بهتره همیشه از زن بالاتر باشه

اینجور ادما بیکارن هی میرن با دخترا صحبت می کنن اخرم با هزارتا ایرادگیری و وسواس ببینم یکیش بگیرن یا نه

عزیزم پسرا بیشورن. نخان خبر نمیدن.‌ فکرشو نکن فدا سرت. اصلا هم غرورتو نشکن سراغ بگیری. جهنم ک نخواست

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بیشتر ببینید
اره حتی وقتی خداحافظی کردیم دوباره زنگ زد گفت یادگ رفت سوال کنم وسیله دارین یا نه اگه ندارید برسونمت ...

خوب کردی اصلا هم هیچ وقت جلو جلو تو ذهنت آینده نساز و مطمین نشو‌. بعضیا خیلی دو رو هستن تو روت خوش برخورد تو دلشون نمیخان

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بیشتر ببینید