2777
2789
عنوان

اکسم و شوهرم رفیقن خیلی میترسم لطفا بیایین ماجراشو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 45 پست

هی میخوام یه چیزی بگم ولی اخه دروغ میشه 

تهش بگو قصدمون جدی بوده دیدیم ادم هم نیستیم نترس اسی پسره میخواد چی بگه مثلا؟

کاش ازاول میگفتی

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درست نیست به اجبار نی نی سایت گرامی همینجوری زدن😁😅

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه رابطه دو روزه اینقد قشقرق ند#ره نترس چیزی نمیشه والاه!

همسرم از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️

واسه چند ماه قبل شوهرمه

خب دیگه استرسش برای چیه ؟چیزیم بوده مال قبله گرچه زندگی گذشته ی دو طرف میتونه بهم دیگه مربوط باشه از نظر اخلاقی و خانوادگی ولی روابطت شخصیتون گمون نمیکنم بهرخال ایشونم قبل از شما با کسی بودن حتما

زندگی ارزش غصه خوردن نداره ✨من منتظر روزهای زیبای رنگین کمانی هستم 🌈✨

اون دیگه اکس حساب نمیشه یه دیت رفتی اومدی کار بدیم نکردی ردش هم کردی شوهرتم موردهای دیگه ای قبل تو دیده بعد رسیده به تو 

اصلا جای نگرانی نداره

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
گزینه اول قسم خورده اگه بهش دروغ بگم سریع طلاقم میده

عزیرم تا میتونی حاشا بکن شده قسم قرآن بخور از همین الان خودتو آماده کن اصلا نترس هول نشو وقتی چیزی شد اصلااا دوم اینکه تا میتونی حاشا کن ب ت اعتماد داره یا اون ؟ معلومه ک تو 

اک فمید بگو این یبار رفتم فست فودیش دیک ازونحا از من خوشش اومده پیله شده ولم نکرده الآنم حسودیش شده با ت ازدواج کردم 

اره بخدا همون موقع هم گفتم خدایا این رابطه رو بخاطر تو تمومش کردم تو هم به دلم رحم کن

پ مشکلی نداره اصلا شاید اون آقا رو همسرت فرستاده ک امتحانت کنه بعد خودش بیاد جلو

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
چت ها رو داری بااون دوروزیه؟بعدم طرف رابطه خواسته میگی دوستانه جداشدیم؟نشستی بذاریش کنار؟

نه ندارم 

منظورم اینه با بدی و بد صحبتی کات نکردیم واسه هم ارزوی موفقیت کردیم و تمام 

اره گذاشتمش کنار شوهرم ازش چهار برابر سرتره

اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

بیشتر ببینید
شوهرت قبلا رابطه نداشته؟

نه بخاطر دلایلی هیچوووقت 

اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

بیشتر ببینید