2777
2789

من از روی  تنهایی  و بچگی با یه اقا دوست شدم (فقط دو روز)  روز اول چت کردیم از خودمون گفتیم

روز دوم رفتیم قرار بعد که  از من درخواست رابطه کرد قبول نکردم و کاملا دوستانه جدا شدیم اون رفت پی کار خودش منم همینطور

حالانامزد عقدی هستم با یه اقای خوب 

دیشب شوهرم واسه  اولین بار برام استوری گذاشت 

کلی ریپلای خورد منم همینجوری نگاه میکردم ببینم کی و کی ریپ زدن چشمم خورد به تبریک اکسم 

کلم داغ شد

رفتم پیام قبلی هاشونو خوندم چقد صمیمی بودن

اینم بگم شوهرم هنوز پیجمو تگ نکرده و اکسم نمیدونه منم میترسم بپرسه زنت کیه از چه طایفه ایه بفهمه منم 

تورو خدا راه حل بگید یه کاریش کنم بچگییی کردم 😭

راستی اکسم فست فود داره 

دروغه اگه شوهرم یبار بهش سر نزنه 😭😭😭😭

اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ریلکس باش چيزي نشده فوقش میفهمه یا طلاقت میده یا هم مغازه فست فودي رو واسه رفیقش میاره پایین

گزینه اول 

قسم خورده اگه بهش دروغ بگم سریع طلاقم میده

اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

بیشتر ببینید

به اون نمیگن اکس 

رابطه ی دو روزه که رابطه نیس! 

اصلا نه بترس نه به روی خودت بیار

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

چیز خاصی نگفتید که کار بدیم نکردی دیگه.نترس.فکر نکنم اکست برداره بگه اره من ب زنت پیشنهاد دادم ولی قبول نکرد.دیوانه ای؟

کاربری هفتمم باشه فکر کنم.کاربر جدید نیستم از سال۹۶عضو بودم
همسرتون در جریان تجربه قبلیتون نبودن؟اگه نبودن که مقصر شمایید

نه نیست 

بیشتر ببینید

اگر دو روز باشه و چت که آدم نمیترسه ...عجب !!

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

بیشتر ببینید

انشالله ک خدا کمک می‌کنه هیچی نمیگه شما هم با احترام با اون آقا برخورد کن ... چون اهل دوستی های خارج از عرف نبودی قطعا اگه همسرتم بفهمه چیزی نمیگه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم