2777
2789
عنوان

عجیب ترین تاپیک نی نی سایت چی بوده

693 بازدید | 65 پست

خودم همین چند روز پیش یکی گفته بود میخوام با آدم فضایی ازدواج کنم بود ، تازه میگفت ملاقاتش هم کرده😶💔

شماهام بگید یکم پوکر فیس شیم😐😂

میگن کویر یه جنگل بود که به بارون گفت دوستت دارم...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کصخ ل اینجا خیلی داریم با تاپیکای تخمی شون .

البته بلانسبت شما 

هیچ چی برام عجیب نیس دیگه

حوصله بحث کردن نیست ،،،، تا اطلاع ثانوی تمام حق های دنیا مال شما ........                                                  

تاپیک های زن ستیزانه و خود تحقیری بعضی از خانم ها رو که میبینم به قول امروزی پشمام می‌ریزه 

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                  همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید

خیلی دیدم ولی یکی چنروزقبل عیدگفته بودشوهرش بعدرابطه منی رومیریزه روسرامیکاوهیچکدومشونم گردن نمیگرفتن تمیزش کنن😷

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید
کصخ ل اینجا خیلی داریم با تاپیکای تخمی شون .البته بلانسبت شما هیچ چی برام عجیب نیس دیگه

اشکاال نداره منم ی وقتایی ک.صخل میشم😅

میگن کویر یه جنگل بود که به بارون گفت دوستت دارم...