2777
2789

شاید هرچی سرم میاد از بد ذات بودنمه 

دانشجو که بودم یه پسری خودشو بهم خیلی نزدیک کرد البته به اسم ازدواج 

ولی چندسال شد هیچ حرکتی نزد همش هم می‌گفت پول ندارم منم دلم میسوخت واسش که اگه الان ولش کنم گناه داره 

ولی چند سال بعدش یهو دیدم یه ۲۰۷ خرید و آیفون خرید و کلا یهو پیشرفت کرد و رفت با یه دختر دیگه و به بدترین شکل ممکن رهام کرد

چندین سال گذشت تا به حالت عادی برگشتم 

تو این چند سال اونقدر بد شده بودم که هیچکس نمیتونست باهام صحبت کنه با پدر و مادرم به شدت دعوا میکردم مگه تقصیر اون پیر مرد و پیر زن چی بود 

بدترین شبهارو داشتم همش دعوا را مینداختم و دست خودم نبود همش گریه میکردم 

بعدش عقد کردم اونم بعد بیست روز طلاقم داد به خاطر اینکه خواهرم مریض شد و میترسید منم مریض شم.

الآنم از یکی خوشم اومد اونم کلا معلوم نیست میخواد. یا نمیخواد‌

تو این مدت هیچکسو نداشتم

هیچکسو نداشتم 

تنهایی تنها 

فامیلامونم یهو واسمون کلاس گذاشتن و دیگه محلمون نمیدادن 

حس میکنم همه این چیزا سرم اومد چون با پدر و مادرم دعوا میکردم و کلا بد ذات بودم 

درک نداشتم 

صبر و تحمل نداشتم 

به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم 

و زندگیم تموم شد دیگه ۲۹ سالمه 

همه دخترای کوچیکتر از من عروس شدن رفتن و بچه دارن و...همش هم واسه من کلاس میذارن 

دیگه نمی‌دونم چطوری خودمو جمع و جور کنم

ادم بدی نبودی ها فقط اسیب خوردی و حق داشتی واکنش نشون بدی اتفاقا باید از سرزنش کردن خودت دست بر داری هیچکس بد نیس من ادم بد ندیدم همه خوبن فقط ترسیدن یا اسیب خوردن تازه کاری نکردی که ننگ بد میذاری رو خودت ادم که نکشتی💔💔🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

برا خودت بزرگش نکن

هر دختر ۲۹ ساله ای رابطه های ناموفق داشته حتما

تو هم ازدواج میکنی میری خوشبخت میشی

از اون قسمت که با ننه بابات بدرفتاری کردی خوشم نیومد 

صداتو روی جامعه بلند کن نه خانوادت❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

غلط میکنن کلاس بزارن همینا فردا طلاق میگیرن الانم دارن از مادرشوهر میکشن به رو نمیارن 

اشتباهت این بود که انتقام اون پسر بی لیاقت رو از پدر مادرت گرفتی البته شایدم پدر مادرت هم باهات بد بودن 

🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی

بیشتر ببینید
غلط میکنن کلاس بزارن همینا فردا طلاق میگیرن الانم دارن از مادرشوهر میکشن به رو نمیارن اشتباهت این بو ...

نه پدر و مادرم پیر بودن نمیتونستن درکم کنن گناهی نداشتن

من بد بودم

سنی نداری عزیزدلم. تقصیر تو نیست تقصیر اون آشغاله که تورو اینجور کرد و سزاشو میبینه. تو توبه کن و سعی کن جبران کنی با پدرومادرت خوب باش حالشونو خوب کن دعات کنن. توکل بخدا کن انشالا یه آدم خوب که لایقته میاد تو زندگیت ❤️

خدایاتو بساز...تو بسازی قشنگتره❤️🩷🧡💛💚🩵💜🤍🤎

با پسر اولی چند سال بودی 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید

ناراحت شدم برات منم اخلاق خوبی بامامان بابام ندارم هرچی سرم میاد ازهمینع فکر کنم

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
نه پدر و مادرم پیر بودن نمیتونستن درکم کنن گناهی نداشتنمن بد بودم

خب جبران کن خدا رو شکر هستن عذاب وجدان هیچ فایده ای نداره

🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی

بیشتر ببینید

از اول شرو کن، با پدر و مادرت خوب باش فامیلارو ول کن ، کمک حالشون باش، بزار دعاشون بدرقه راهت باشه ببین چطوری زندگیت قشنگ میشه!

خودتو هم با هیچکس مقایسه نکن مگه مسابقه س، شرایط زندگی هرکسی متفاوته...