2777
2789

اگه از ریشه موهاتو بکنی دیگه در نمیاد 

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

باید با قیچی کوتاه کنی 

نه کراتین کن یا محصولات مراقبت مو بزن 

میتونی با ماشینم بزنی 

ولی وقتی میکنی دیگه در نمیاد 

اگه دوست داری کچل شی بگیر موهاتو بکن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

باید با قیچی کوتاه کنی نه کراتین کن یا محصولات مراقبت مو بزن میتونی با ماشینم بزنی ولی وقتی میکنی دی ...

احساس میکنم از وقتی کراتین کردم موهامو یه بار اینجوری شد،همش از ریشه بد در میاد و وز.میتونه از اون باشه؟

احساس میکنم از وقتی کراتین کردم موهامو یه بار اینجوری شد،همش از ریشه بد در میاد و وز.میتونه از اون ب ...

من کراتین کردم حوصله موی بلند نداشتم پسرونه زدم دوباره که در اومد خیلی نرم و خوب بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وسواس فکری داری؟ 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍
بیشتر ببینید
من کراتین کردم حوصله موی بلند نداشتم پسرونه زدم دوباره که در اومد خیلی نرم و خوب بود

منم موهام پسرونه بود تازه بلند شده برای همین خیلی حیفم میاد دوباره بزنم

منم موهام پسرونه بود تازه بلند شده برای همین خیلی حیفم میاد دوباره بزنم

پس برو پیش متخصص پوست و مو به جای کندن😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

استارتر دقیقا موهای منم همینجور شده.زبر و پیچ خورده

درصورتی که نه کراتین کردم‌نه اتو نه سشوار....

من میکنم.در اومدن کامل

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

استارتر دقیقا موهای منم همینجور شده.زبر و پیچ خوردهدرصورتی که نه کراتین کردم‌نه اتو نه سشوار....من م ...

خب خدا رو شکر چرا اینجوری شدن موها؟دلیلشو پیدا کردی؟چیکار کنیم خوب شن؟

خب خدا رو شکر چرا اینجوری شدن موها؟دلیلشو پیدا کردی؟چیکار کنیم خوب شن؟

نمیدونم والا دلیلش رو

چون شما گفتی کراتین کردی میگم که ربطی نداره چون من اینا رو انجام ندادم

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀