2777
2789
بمن گفتن اون افقیه رو حتما باید بکشم

من دندون عقل بالاییم تو سینوس هست 😑اونام باید در بیاد اما اولویت با فک پایین بود برای جراحی. بعد ۱۰ روز خونریزی کردم رفتم بخیه هارو باز کردن ساکشن کرد دوباره بخیه زد توش پانسمانه الان خیلییییییی اذیتم خیلی 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من دندون عقل بالاییم تو سینوس هست 😑اونام باید در بیاد اما اولویت با فک پایین بود برای جراحی. بعد ۱۰ ...

فک بالایه منم تو سینوسه دکتر گفت زیاد ضروری نیست اونارو بکشی تازشم فک بالامم باید جراحی بشه 

ولی فک پایین هر دوتارو باید بکشی

دو تا عزیزمدو تا فک پایین اره منم ورم دارمبعد ۱۰ روز خونریزی کردم..رفتم بخیه هامو باز کرد ساکشن کرد ...

دکترت کاربلد بوده؟؟ دوباره برو پیش خودش چ وضشه😐 من بخیه ای ک زد خودش افتاد خداروشکر .. عفونت داشتی نکنه .. من عفونت کرده بود دندونم تو عصب کشی باز روش کار کرد شبش از درد بستری شدم هااای هااااای داشتم گریه میکردم تو بیمارستان همه نگام میکردن .. دندون خییلییی بده 

دکترت کاربلد بوده؟؟ دوباره برو پیش خودش چ وضشه😐 من بخیه ای ک زد خودش افتاد خداروشکر .. عفونت داشتی ...

بخیه ات بعد چ مدت افتاد؟ علایمی نداشتی قبل افتادن ؟ زخمتو دیده بودی ؟ چه شکلی بود؟!

بخیه ات بعد چ مدت افتاد؟ علایمی نداشتی قبل افتادن ؟ زخمتو دیده بودی ؟ چه شکلی بود؟!

چن روز بدش .. گفته بود هفته بد بیا ببینم بخیتو .. ن هیچ علائمی نداشتم .. 

زخمم قبل رفتن ندیدم نمیشد دید خییلییی ورم داشتم یور صورتم قشنگ افتاده بود پایین .. جراحیش خوب بود عصب کشیو رید