2777
2789

خواهر شوهرم چند شب پیش مهمونی گرفتش همه دعوت بودن. تو مهمونی دو تا بچه هاش دختر منو اذیت میکردن. منم بهش گفتم. اخر سر عم که مهمونی تموم شد. داشتم از جلو خونشون رد میشدم. شنیدم خواهرشوهرم به بچه هاش میگه سر به سر نزارید اون کوچیکتر از شماست. اون دوتام داشتن میگفتن نه اون کوچیکتر به ما احترام بزاره حالا 4 سالشه اونام 12 و 7 سالشونه. که یهو بابای بچه ها به خواهرشوهرم گفت ادم بخاطره دوتا ادم دوزاری بچه هاشو نمیفروشه. حالا این که این حرف چقدر ناراحتم کرد چون همیشه با احترام رفتار میکرد. ادما فقط تو رو به هم احترام میزارن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم حساس نشو

یه حرفی بوده تو خونواده خودشون...

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
بیشتر ببینید

تقصیر خودته فالگوش وایستادی الانم حقته حرص بخوری گوش واینستا

اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی بل یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️

بیشتر ببینید
باهاشون قطع ارتباط کن بعد اگه گفتن چرا بگو ما آدم دو زا ی هستیم برید با ادمایی دلاری رفت امد کنید

ببخشیدا، ولی این کار خاله زنک بازی هست!

اگر اینطوری باشه که همه باید باهم قطع ارتباط باشن

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید

این شوهر عمه ها خیلی بیشعورن

پسر منم چند شب پیش رفت خونه عمه اش، اومد گفت مامان  عمو فلانی به من اجیل نداد گفت مهمون میخواد بیاد تموم میشه

بدون ذره ای طلا؛ زیبا و پایدار تا ابد 🫶 کوروش