2777
2789
عنوان

داداشم یه زن صیغه کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1559 بازدید | 64 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سطح تفکرات شما.عرزشی چیزی هستی؟ادم درست نمیره صیغه بشههرزه شرعین همشون

عرزشی عرزشی هی یه چیزی یاد گرفتن تا هرچی میشه عرزشی

بس کنید دیگه

اتفاقا تفکرات شما خرابه که اصلا هیچی نمیدونید سریع به بقیه تهمت میزنید  

دعا میکنم این صیغه استارتش تو دوران متاهلیش نخورده باشه وگرنه دعا میکنم خدا داداشتو هوشیارش کنه

نه عزیزم 

اتفاقن زنداداشم خیانت کرد داداشمم خیلی سعی کرد برگرده ولی اون نمیخواست دیگه جدا شدن 

عرزشی عرزشی هی یه چیزی یاد گرفتن تا هرچی میشه عرزشیبس کنید دیگهاتفاقا تفکرات شما خرابه که اصلا هیچی ...

کسی که خراب بودن صیغه ایا بهش بربخوره یا عرزشی  یا صیغه

که البته تمام عرازشه صیغه ای  و صیغه زاده هستن

نه عزیزم اتفاقن زنداداشم خیانت کرد داداشمم خیلی سعی کرد برگرده ولی اون نمیخواست دیگه جدا شدن

آها پس ایراد از زنه بود خدا اونو هوشیارش کنه بچه بدون یکی از والدا سخته بتونه ادامه بده مخصوصا نامادری هم داشته باشه

تازه نامادری هم خوب باشه فردا پس فردا یکی به بچش بگه به دل میگیره 

بچه رو نبرد خانومه

یا به زور داداشت نگهش  داشت؟

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

آها پس ایراد از زنه بود خدا اونو هوشیارش کنه بچه بدون یکی از والدا سخته بتونه ادامه بده مخصوصا ناماد ...

نه بابا بچرو ول کرده به گردن مامانمه ده روز یه بار میاد میبردش بیرون یه دوری میزنن میاردش خونه هم نمیبره 

نه بابا بچرو ول کرده به گردن مامانمه ده روز یه بار میاد میبردش بیرون یه دوری میزنن میاردش خونه هم نم ...

اخی طفلی بی زبون 

دعا میکنم خدا زندگی بچه رو هموار کنه و به راه راست زندگیشو پیش ببره❤️

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

کسی که خراب بودن صیغه ایا بهش بربخوره یا عرزشی یا صیغهکه البته تمام عرازشه صیغه ای و صیغه زاده هست ...

ای کاش یه کم متوجه جهان اطرافتون بودید

صیغه در فرهنگ ما بد جا افتاده از نظر اکثرمونم مشکل داره 

ولی این مدل حرف زدن شما و نسبت دادن هر چیزی به آدما خیلی زشته

کاش یه کم به حرفایی که میزنید فکر کنید و هرچیزی که دیدید رو به بقیه آدما تعمیم ندید

هرکسی یه سری ارزش ها اعتقادات و باور ها در زندگیش داره شما حق ندارین به خاطر اونا تحقیر یا تمسخرش کنید باید یاد بگیرید با آدم هایی که مثل خودتون فکر نمیکنن کنار بیاید نه که توهین کنید

استارتر شما هم ببخشید تو تاپیکتون جواب حاشیه‌ای دادم 

با مادرتون صحبت کنید بگید حواسش باشه مثب قبلی نشه البته ظرفیت آدم ها متفاوته 

راجب مال و اموال هم متاسفانه اکثر خانواده ها در این مورد منصف نیستن اهمیت ندیدن نتیجه ش جز اعصاب خوردی چیزی نیست

استارتر شما هم ببخشید تو تاپیکتون جواب حاشیه‌ای دادم با مادرتون صحبت کنید بگید حواسش باشه مثب قبلی ن ...

درسته 

چند وقته پیش خواهرام دوباره به مامانم گفتن جز داد و فحشو اینا چیزی نبود منم قرص اعصاب میخورم حوصله اشون ندارم