2777
2789

یکی از اقوام شوهرم، مادرشوهرم اینا رو دعوت کرده امشب شام

گفته به پسر و عروستم بگو بیان

مادرشوهرمم زنگ زده به شوهرم گفته بیاین دعوت کرده.

من مخالفت کردم بنظرم بهتر بود خودش مهمانشو دعوت کنه نه اینکه با واسطه بگه 

بعدم مادرشوهرم میتونست به من زنگ بزنه احوالپرسی کنه اینم بگه

هیچوقت به من زنگ نمیزنن سر اینجور چیزا، هرچی باشه با شوهرم هماهنگ میکنن. انگار من زن این خونه نیستم

شوهرم میگه خیلی حساسی و چه عیبی داره و ...

من حساسم و حق با اوناست؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظر من حساسی البته این چیزا در افراد مختلف فرق میکنه 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
بیشتر ببینید

برا من مهم نیست اصلا ترجیح میرم همون ب من زنگ نزنن کلا ب شوهرم بگن

میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****          بیخودی گردن من ننداز ک تو ذاتت خراب بود از اولشم حست یه حس کاذب برام بود از سر شب تا دم صب فقط ی پایه برا دود انقده بد ک عادی و سرد میشدی دائم برام زود              +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید

خب برو و خیلی مهربون و اروم بگو فلانی جان لطفا به خودم زنگ بزنین

🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی

بیشتر ببینید

اکثرا تازه عروس داماد ها رو تو اطرافیان ما هم این طور دعوت میکنن 

ولی اینکه به کدومتون بگن خیلی حساس نباش با پسرش راحتره به اون میگه. ‌مثل این میمونه که مادرت هم این مسائل رو به تو میگه نه شوهرت