2777
2789
عنوان

میشه بهم بگید چه رفتاری کنم

307 بازدید | 31 پست

من با خانواده شوهرم قطع ارتباطم، الان شوهرم رفته شهرستان خونه باباش اینا و از ظهر که خودم زنگ زدم ببینم سالم رسیده، هیچ خبری ازم نگرفته، خیلی عصبانیم!!!چه واکنشی نشون بدم؟

اما از این مردای بی توجه واقعاً حال آدمو بهم میزنن این مردا چرا اینجورین واقعاً نه شعور دارن نه تمیز ...

دقییقااا، تازه همین الان پیام داده کجایی سرت گرمه سراغ منو نمیگیری!!!!!

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دقییقااا، تازه همین الان پیام داده کجایی سرت گرمه سراغ منو نمیگیری!!!!!

وایییییی انقدر بدم میاد دست پیشو میگیرن که پس نیافتن اه اه بیشعپرای گراز برای اینکه تو هچل نیافتن سریع خودشونو میزنن به اون راه میگن باز از کجا عصبی یا این حساسیاتا چیه نشون میدی خب زهرمار مردک الدنگ

وایییییی انقدر بدم میاد دست پیشو میگیرن که پس نیافتن اه اه بیشعپرای گراز برای اینکه تو هچل نیافتن سر ...

😁😁😁، شما عصبانی تر از منی که!!! آره خیلی پررو و دست پیش گرفته دلم میخواد اینجور وقتا خفش کنم

خب بنظرم باید میونه ی شمارو درست کنه

نمیتونه، کلا توان مدیریت روابط من و خانوادشو نداشت، با بی عرضگیش باعث شد هربار خواهراش بهم توهین کنن منم قطع ارتباط کردم، یه مدت خودشم قطع ارتباط کرد ولی به بهانه مرگ و میر فامیل و مریضی باباش و ...باز رابطشونو باهاش درست کردن

نمیتونه، کلا توان مدیریت روابط من و خانوادشو نداشت، با بی عرضگیش باعث شد هربار خواهراش بهم توهین کنن ...

پس تو باید ی حرکتی بزنی بنظرم اشتی کن باهاشون اینحوری خوب نییس اصلا از کجا معلوم چیا تو گوشش بخونن الان تنهاش نزار هرگز هر جا رف برو باهاش خواهراشم چیزی کفتن توم جواب بده اما پیش شوهرت تعریف نکن اون چی گف من چی گفتم ساده نباش بزار اونا بده شن نه تو 

پس تو باید ی حرکتی بزنی بنظرم اشتی کن باهاشون اینحوری خوب نییس اصلا از کجا معلوم چیا تو گوشش بخونن ا ...

وای اصلا، تا تونستن بهم فحاشی کردن و پشت سرم حرف زدن، حالم ازشون بهم میخوره 

دقیقاً منم همینم بعضی وقتا دلم میخواد بذارمش دم در با آشغالا که صدای نحسشو نشنوم(دوسشم دارما)

منم دقیقا همینطورم، پررو پیام داده به یادت بودم ولی دیدم از تنهاییت لذت میبری نخواستم مزاحمت بشم!! من تو خونه تنها، انتظار داره من سراغشو بگیرم