2777
2789
عنوان

میشه بهم بگید چه رفتاری کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 31 پست
منم دقیقا همینطورم، پررو پیام داده به یادت بودم ولی دیدم از تنهاییت لذت میبری نخواستم مزاحمت بشم!! م ...

😐😐😐بخدا شات پیاماشو بذم شاخ در میاری میگه به من تو همیشه وقتی با من دعوا میکنی که از یه جا عصبی ای بگو ببینم چیشده مردک از اول عید دوتا تماس یه دقه ای گرفته جواب پیامام سربالا میده بعد اومده بعد ۱۷ روز خوشگل من کیه ببینم م.ی.می هاتو عنتررررررر برو گمشو پیش مادر عنت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

😐😐😐بخدا شات پیاماشو بذم شاخ در میاری میگه به من تو همیشه وقتی با من دعوا میکنی که از یه جا عصبی ا ...

چرا اینا تا زن میگیرن مادر دار و خانواده دار میشن!!؟؟تا قبلش فقط موس موس میکنن تا بدستت میارن اون روشونو نشون میدن

چرا اینا تا زن میگیرن مادر دار و خانواده دار میشن!!؟؟تا قبلش فقط موس موس میکنن تا بدستت میارن اون رو ...

ای خاک بر سرشون بیاد همشون بدردنخورو آشغالن بعد جالبه اونا از ما ناراضی ان بمیر بابا بدبخت

ای خاک بر سرشون بیاد همشون بدردنخورو آشغالن بعد جالبه اونا از ما ناراضی ان بمیر بابا بدبخت

اره والا، هربار میره خبر مرگشون خونشون بهش میگم خبر بده رسیدی، خبر نمیده تا خودم زنگ بزنم، بعدم منو یادش میره تا برگرده، تا هم غر میزنم میگه هربار میرم دعوا راه میندازی، خب عنتر یه سراغ بگیر تا نخوام دعوا کنم، آدم هم نمی شه 

اتفاقا وقتی می‌ره اونجا ی کاری کن دلش لک بزنه برگرده ، می‌دونم الان عصبانی هستیا ولی وقتی نزدیک رفتنش میشه و اونجاست ی جور زبون چرب و احترام و اقتدار بده دلش نخواد تنهات بذاره، بگو تنهایی بدون تو بهشتم دوست ندارم همسرم، زبون بریز

تمام توصیه ها اشتباه است. مردا خیلی ساده تر از اینان. باید یادشون بدید. باید با احساست صحبت کنی. باید بهش بگی با احساست حرف بزن. تعنه و تحقیر و دعوا بدتر می کنه. فقط صحبت در مورد احساسات. منظور و ضرب المثل ممنوع.

اره والا، هربار میره خبر مرگشون خونشون بهش میگم خبر بده رسیدی، خبر نمیده تا خودم زنگ بزنم، بعدم منو ...

مردا منقرض شن دنبا گلستون میشه بلاخره ما زنای بدبخت طعم سلامت روانو میچشیم

اتفاقا وقتی می‌ره اونجا ی کاری کن دلش لک بزنه برگرده ، می‌دونم الان عصبانی هستیا ولی وقتی نزدیک رفتن ...

امتحان کردم فایده نداره، آخرش یه کاری میکنه صدامو در بیاره، صبح مثلا با خوبی و عشق و علاقه راهیش کردم ولی تا چشمش بهشون میخوره عوض و عوضی میشه

تمام توصیه ها اشتباه است. مردا خیلی ساده تر از اینان. باید یادشون بدید. باید با احساست صحبت کنی. بای ...

بخدا امتحان کردم، وقتی متوجه میشه اشتباه کرده بدتر جبهه میگیره، با هزار زبون بهش گفتم خوبی، احساس، دعوا، قهر، طعنه، همش یه جور عمل میکنه، انگار میره پیششون تسخیر میشه

امتحان کردم فایده نداره، آخرش یه کاری میکنه صدامو در بیاره، صبح مثلا با خوبی و عشق و علاقه راهیش کرد ...

ببین شما حداقل یکسال صبوری کن مخصوصا اونجا رفتنی سعی کن کاری به کارش نداشته باشی ، پیامها و تماسات تحریک حس مردانگی و اقتدار و احترام باشه اگه واقعا میخوای ریز به ریز یاد بگیری تو نت بزن تنها مسیر آرامش دوره همسرداری قشنگ دستت میاد

مردا منقرض شن دنبا گلستون میشه بلاخره ما زنای بدبخت طعم سلامت روانو میچشیم

نمیدونم والا، از طرفی هم وقتی ناراحتیم فقط همین جانورا میتونن با یکم محبت آروممون کنن ، نمیدونم چرا اینقدر سخته براشون مثل آدم رفتار کنن

ببین شما حداقل یکسال صبوری کن مخصوصا اونجا رفتنی سعی کن کاری به کارش نداشته باشی ، پیامها و تماسات ت ...

عزیزم بیشتر از یکساله، الان امروز کاری بهش نداشتم که خودش پیام داده دست پیش گرفته دیگه! چشم سرچ میکنم عزیزم ممنون از راهنماییت🙏🌹