2777
2789
عنوان

میزبان مگه نباید خودش مهمانشو دعوت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 38 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه حتما باید متاهل باشی اینا رو بدونی؟ اسرار که نیست

کسی که متاهل نیس جزییات شرایطی که تو ارتباط با خانواده همسرو متوجه نمیشه

طبیعی هم هست چون تو این موقعیت قرار نگرفته

دلخوریم بخاطر همینه که کلا حتی درمورد دعوت به خونه خودشون هم یک بار به من نشده زنگ بزنن.نمیگم پسرشو ...

در این مورد حق با شماست. شاید باهات رودروایسی دارن . شایدم نمیدونن ناراحت میشی. ولی ما تازه عروس دامادارو خودمون دعوت می‌کنیم بعدش مثل بقیه باهاشون رفتار میکنیم . ولی کلا حق داری باید خودتو دعوت کنن وقتی بقیه رو هم خونشون دعوت میکنن. یکبار به شوهرت بگو بهشون بگه.

دلخوریم بخاطر همینه که کلا حتی درمورد دعوت به خونه خودشون هم یک بار به من نشده زنگ بزنن.نمیگم پسرشو ...

اینو دیگه باید شوهرت مدیریت کنه وقتی زنگ میزنن بگه بزار با خانوم هماهنگ کنم ببینم برنامه ای نداره کم کم متوجه میشن هماهنگی با تو هماهنگی شوهرته

البته که وقتی به شما هم رنگ میزنن متقابلا شما هم باید همینو بگین که باید با شوهرتون هماهنگ کنید

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

وا خیلیا همینن...منم مادرشوهرمینا هروقت بخوان بیان خونمون به شوهرم زنگ میزنن که میخوایم بیایم منم مثل خودشون کردم دیگه هروقت خواستیم بریم خونشون شوهرم خبر میده بهشون کلا پل ارتباطی ما شوهرمه😂😂😂از یه جهت بهتر

مثلا خانوادش شهرستانن از صبح راه می‌خوان بی‌افتن به شوهرم زنگ میزنن که اره تو راهیم ایشالله برای شام میایم خونتون..شوهرمم میگه باشه خوش اومدید...اما اگه به من خبر میدادن من قطعا کلی تعارف میکردم که وا خب از ناهار بیاید شما که از صبح دارید راه می‌افتید..منم اصلا هیچ‌وقت زنگ نمیزنم که تعارف کنم ناهار بیاید چون به من که خبر ندادید..مثل خودشون شو راحت

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..

بذار نماینده ی شما تو خانواده ی همسرتون، شوهرت باشه

اینجوری خیلی بهتره

کار مادرشوهرت درسته، اینجوری حتی اگه نه بشنوه از پسرش شنیده

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید.

بیشتر ببینید